Skip Navigation Links

Yakın Doğu Üniversitesi :96 HBB Spor : 78

HBB Kadın Basketbol Takımı, Bilyonercom Kadınlar Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Yakın Doğu Üniversitesi’ne konuk oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi :96 HBB Spor : 78

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Bilyonercom Kadınlar Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Yakın Doğu Üniversitesi’ne konuk oldu. Maç öncesi rakibiyle aynı puana sahip olan mavi-beyazlılar karşılaşmadan 96-78 mağlup ayrıldı.
Hafta içinde oynadığı Eurocup mücadelesi sonrası ligdeki ilk maçına çıkan Hatay temsilcisi, 7 Ocak Pazar günü oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 25-17 geride tamamladı. İkinci çeyrekte de kendi oyununu sahaya yansıtamayan Hatay’ın melekleri, soyunma odasına 53-28 mağlup gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında başa baş oyun hâkimdi. Karşılıklı sayıların üretildiği çeyreği ev sahibi Yakın Doğu Üniversitesi, 77-52 önde tamamladı. Yüksek tempo ve mücadele ile geçen karşılaşmanın final çeyreğinde de maç içinde açılan farkı kapatamayan Hataylı basketbolcular sahadan 96-78 mağlup ayrıldı.
Hatay Büyükşehir Belediyesporlu Bahar Öztürk ürettiği 27 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken Abdelkader 18, Mitchell ise 10 sayı ile maçı tamamladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet