Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükseliş Öğrencileri 80 Dakikada Dünya Turu Yaptı

Turizm Uzmanı, Profesyonel Turist Rehberi, Yönetmen ve Eğitmen Özge Ersu, İskenderun Yükseliş Koleji Konferans Salonunda öğrencilerle buluştu.

Yükseliş Öğrencileri 80 Dakikada Dünya Turu Yaptı

Eğitim   A+a-

 Yükseliş Koleji’nin gerçekleştirdiği gelenekselleşmiş eğitim seminerlerinin Ocak ayı konuğu olan Özge Ersu, yıllardır ilgi ile izlenen, değişik üniversite, eğitim kurumu ve kuruluşlarda vermeye devam ettiği profesyonel konferans serisine ‘80 Dakikada Dünya Turu’ ile devam etti.
Yükseliş Koleji Kurucusu Hayırsever İşadamı Nuri Üysen’in daveti üzerine İskenderun’a gelen Ersu’nun ‘Dijital Dönüşüm’ semineri yoğun ilgi gördü.Bu sunumunda Ersu; dünya üzerindeki etimolojik, mimari, tarihsel, coğrafi ve sosyal yaşamı ilgilendiren ayrıntılardan ilginç örnekler sunarken, aralara değişik kültürlerin içinde yaşarken karşısına çıkan, gülümseten hikâyelerini de serpiştirip anılarını kendine özgü sunumu ile paylaştı.İlgi ile izlenen sunum içinde yer alan konular arasında dünya tarihindeki değişik kültürlerdeki davranış ve işaretleşmelere kadar değişik dokunuşlar yer aldı.
Özge Ersu eğitim amaçlı sunumun ardından, işadamı Nuri Üysen’in konuğu olarak, İskenderun’un tarihi mekanlarında ağırlandı, Petek Künefesi’nin tadına baktı.
‘EN İYİ BEN ANLATIRIM’ ETKİNLİĞİ
Özel İskenderun Yükseliş Ortaokulu öğrencileri, okulumuzun çok amaçlı salonunda “Masal Anlatma Yarışması”na yoğun katılım gösterdiler. Türkçe zümresinden oluşan jüri üyeleri, öğrencilerin anlattıkları masalları değerlendirdiler. Her öğrenci kendi grubuna göre değerlendirmeye alındı. Etkinliğin sonunda 5.sınıflardan Dilek Su Kök ve 6.sınıflardan Ceren Dilem Duman gruplarında birinci seçildi. Öğrencilerin ödülleri birçok alanda faaliyet gösteren Profesyonel Turist Rehberi Özge Ersu tarafından ortaokul öğrencilerine yaptığı sunumdan önce verildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar