Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Dingil Çalışmaları Yerinde İnceledi

İskenderun Belediye Başkanlığı ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklar da kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor. 

Başkan Dingil Çalışmaları Yerinde İnceledi

Gündem   A+a-

 Belediyeciliğin gereklerini yerine getiren ve İskenderun’un en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyerek hizmetlerin aksamadan tamamlanmasına özen gösteriyor.
Çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, Denizciler mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “birimlerimiz hız kesmeden Denizciler’de çocuk parkları ve parke yenileme, çevre düzenleme, yeni kaldırım çalışmaları çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”Bugüne kadar hiç parke kaldırım yapılmamış birçok bölgeye hizmet götürdük. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan muhtarlarımıza bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.”diye konuştu.
Vatandaşlar da yaptıkları açıklamalarda memnuniyetlerini dile getirirken; çalışmalarından dolayı İskenderun Belediyesine teşekkür ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar