Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü'ne Tüm Halkımız Davetlidir

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü münasebetiyle İGC'de bir basın açıklaması yaptı.

Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü'ne Tüm Halkımız DavetlidirWeb
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, bu yıl 5.’si düzenlenecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü münasebetiyle İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde (İGC) bir basın açıklaması yaptı.
Başkan Vurucu Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Bu yıl Belen’de 5.’si düzenlenen “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü” dolayısıyla sizlerle bir araya gelmiş bulunmaktayız
Gençlik ve Spor Bakanlığı, İskenderun Gençlik Merkezi, Belen Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Belediyemizin organize ettiği yürüyüşümüz, Belen Atik Yol ayrımından başlayarak, radar mevkiine doğru yapılacaktır. 7 Ocak Pazar Günü saat 11.00’de gerçekleştireceğimiz  “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞ” programınıza tüm halkımız davet ediyorum.
Bu pazar 103 yıl önce Sarıkamış Allahu Ekber Dağlarında soğuktan donarak şehit olan 90 bin vatan kahramanının aziz hatıralarını yâd etmek ve “Gençlik Şühedanın İzinde”  diyerek,  Sarıkamış’da Şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anacağız.
Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan asil milletimizin, cenk etmeden – 45 derece dondurucu soğukta, yazlık kıyafetler ile düşmana karşı durmanın ve geri dönmeyi düşünmeyenlerin adıdır Sarıkamış. 
Milli ve manevi değerleri pekiştirmek için yapılacak “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ne katılımın bundan önceki yıllara göre çok fazla olacağına olan inancım tamdır.
 “Yürüyüşümüz, Belen Atik Yaylası 1 km Radar Yol ayrımında Gençlik Şühedanın İzinde' sloganı ile başlayacaktır. Bizler bu Pazar yapacağımız anma yürüyüşünde, sadece Sarıkamış’da Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi değil, Çanakkale’de, Yemen’de,  vatan toprağını kutsal saydığımız her cephede, sırtını düşman kurşununa hiçbir zaman dönmeyen kahramanlarımızı anacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, gelecek nesillerimize bu şanlı tarihi anlatmak, milli birlik ve beraberlik bilincini gelecek kuşaklara aktarma konusunda üzerimize düşen vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırken, 
7 Ocak Pazar Günü Belen Atik Yaylası’nda Saat 11.00’deki “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜNE” tüm halkımızı davet ediyorum. Dedi.
 
 
 
Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü'ne Tüm Halkımız Davetlidir videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş