Skip Navigation Links

İskenderun Trafiği En Az % 30 Oranında Rahatlayacak

HBB,İskenderun trafiğini rahatlatmak amacıyla yapımına başladığı PAC Meydanı Katlı Kavşak Projesi’nin çalışmalarına devam ediyor.

 İskenderun Trafiği En Az % 30 Oranında RahatlayacakWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), İskenderun trafiğini rahatlatmak ve kalıcı çözüm üretmek amacıyla yapımına başladığı PAC Meydanı Katlı Kavşak Projesi’nin çalışmalarına devam ediyor. 
Antakya ve İskenderun gibi merkezi ve trafik yoğunluğu çok olan bölgelerde ulaşımı rahatlatmak amacıyla çalışmalar gerçekleştiren HBB, vatandaşların kaliteli ve güvenli ulaşım sağlamaları adına çalışmalarını hızlandırdı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Savaş,” Çalışmalarımız kaldığı yerden devam ediyor. Kazık çalışmalarımız Ocak ayının ortalarında bitecek. Üniversiteden akademisyenler ve profesyonel şirketler ile istişare ediyoruz. Projemiz hakkında da olumlu geri dönüşler aldık. Ayrıca revizyon çalışmaları da gerçekleştirdik. Buradaki amacımız yeraltı hareketlerinde ve depremlerde üç tane kavşağı birleştiren tesisimiz zarar görmesin diye ince eleyip sık dokuduk. Beton dökme çalışmalarımız da devam ediyor. Çalışmalarımızı yaz başına kadar bitirirsek 1700 metrelik üç tane kavşağı birleştiren çok güzel bir tesise sahip olacağız. Katlı kavşak projesi ile İskenderun trafiği en az %30 oranında rahatlayacak” dedi.  
 
 İskenderun Trafiği En Az % 30 Oranında Rahatlayacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet