Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şampiyonun Adı Karaağaç Spor..

Türk Sporuna başarılı nesiller yetiştiren Karaağaç Spor'da yıldız futbolcuların başarılı çıkışı devam ediyor.

Şampiyonun Adı Karaağaç Spor..

Spor   A+a-

 2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-14) liginde mücadele eden ve geçmiş yıllardan beri Türk Sporuna başarılı nesiller yetiştiren Karaağaç Spor'da yıldız futbolcuların başarılı çıkışı devam ediyor. Turuncu Beyazlı ekip Karaağaç Spor (U-14) futbol takımı son karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılarak 49 puan ile (C) grubunda şampiyon oldu. Ligde ipi göğüsleyen Karaağaç Spor'un yıldız futbolcuları elde ettikleri şampiyonluğu camiasına yeni yıl hediyesi olarak hediye ettiler.
Karaağaç Sporluların şampiyonluk kutlamalarına aileleri de eşlik etti. Karaağaç Spor, sezon başından bu yana oynadığı 18 karşılaşmada 16 galibiyet 1 beraberlik ve 1 de yenilgi yüzü gördü. Karaağaç Spor 96 golle grupta "en fazla gol atan takım", yediği 6 golle de kendi kalesinde "en az gol yiyen takım" unvanını eline geçirdi.
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle. Arsuz İlk Adım Spor 3- Arsuz Umut Gençlik 0, Dörtyol Esnaf Spor 1- İskenderun Kayra Spor 3, Hatay Kartal Spor 4- Arsuz Karaağaç 1967 Spor 0, Nardüzü Gençlik 5- Arsuz Gözcüler 0.
Alınan bu sonuçları ardından ligi 49 puan ile kapatan Arsuz İlk Adım Spor averajla ikinci, 45 puan ile Arsuz Umut Gençlik üçüncü kapattılar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar