Skip Navigation Links

Boşluk Dolduran Olmayın...

Gerçek mi seviyorsunuz veya seviliyorsunuz?

Boşluk Dolduran Olmayın...

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi Konservatuar bölümü Öğr. Gör. RECEP EKİNCİ’NİN yürüttüğü Sosyal Sorumluluk proje kapsamında ders öğrencilerinden Kübra UÇMAN tarafından “BOŞLUK DOLDURAN OLMAYIN” hazırlanıp sunulmuştur. 

 

BOŞLUK DOLDURAN OLMAYIN

Gerçek mi seviyorsunuz veya seviliyorsunuz?
Yoksa sevdiğinizi sandığınız kişi aslında sadece boşluklarınızı doldurmak için seçtiğiniz biri mi? Ya da sizi sevdiğini düşündüğünüz kişi sadece sizinle boşluklarını mı dolduruyor? 
Eğer biri sadece boş zamanlarınızda hatırlıyorsanız, onunla geçirdiğiniz 1 saat gibi geliyorsa, uykudan 1 saat bile onun için fedakarlık etmek işkence gibi geliyorsa, aptalca şeyler yapmıyorsanız ve ona karşı iradenizden hiç ödün vermemişseniz, yaptığı aptalca şeylerde onun sevgisini göremiyor ‘evet yine saçmalamaya’ başladı diyorsanız gerçekten sevmiyorsunuz demektir. Sadece boş zamanlarınızı biri ile değerlendiriyorsunuz o kadar. Bazen onun yanınızda olmasını istiyor olabilirsiniz o zaman bu büyük ihtimalle işiniz veya bir uğraşınızın olmadığı bir boş vaktinizdir. 
O, sizin sinemaya giderken hafta sonunu değerlendirmek için seçtiğiniz boş vakit değerlendirme arkadaşıdır sadece. Sevdiğiniz değil.
Tartıştığınızda üzülmenizin kızmanızın nedeni sadece ona ayırdığınız boş vaktinizi berbat etmesindendir. Zaten gün boyunca saçma sapan sinir bozu birçok şeyle uğraşmışsanız şöyle kafamı dinleyeyim boş vaktimi hoş geçirmek için seçtiğim arkadaşıma uzanayım demişseniz ama nafile o da bu vakti size aptalca nedenlerle zehir etmiştir. Sizin gibi çok mantıklı ve iradeli biri böyle mantıksız ve aptalca şeyler sebebiyle başını ağrıtan biri ile uğraşır ki. 
Çünkü siz kabul etseniz etmeseniz de onun bu aptalca davranışları size değer verdiğini gösteriyor kızsanız da ince ince gizli bir tatmin oluşuyor içinize sevinle, değer ve kabul görme ihtiyaçlarınızı tatmin etmiş oluyorsunuz. Ayrıca insanlarda alışkanlık yaparlar o kişi sizde bir alışkanlık yapmıştır birine alışmanız için onu gerçekten sevmenize gerek yok, alışırsınız ve olmadığında boşluğunu hissedersiniz zaten o bir boşluğunuzu doldurmak için vakitlerinizi değerlendirmek için.
Gerçek sevgi ile gerçek olmayan sevgi arasında en büyük fark bu bekli de. Birinde tüm zamanınızı ona adamak istersiniz diğerinde boş zamanlarınızı değerlendirmek. Birinde bir vişneli pastayı onun için yaparsanız ve pasta yemeyi bile paylaşmak için, diğeri yalnız pasta yemeyi sevmemenizdendir. 
Sevilmek ve sevmek. Güzeldir. Ama gerçek olanları. GERÇEKTEN OLMAYAN BİR SEVGİ İSE BOŞLUĞU DOLDURAN BOŞ ZAMAN DEĞERLENDİRME ARKADAŞI İÇİN KIRICI VE ACI VERİR. 
UNUTMAYIN SİZİN GERÇEKTEN SEVEBİLECEĞİNİZ VE SİZİ GERÇEKTEN SEVEN BİRİLERİ MUTLAKA VARDIR. BOŞLUK DOLDURMA ARKADAŞI OLMAYI KABUL ETMEYİN. 
İskenderun Teknik Üniversitesi Konservatuar öğrencilerinden Kübra UÇMAN tarafından hazırlanıp sunulmuştur. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet