Skip Navigation Links

Küçük Göksu hayali olan bisiklete kavuştu

Tek hayali bisiklet olan 10 yaşındaki kız çocuğuna alınan bisikleti AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu teslim etti

Küçük Göksu hayali olan bisiklete kavuştu

Osmaniye   A+a-

 Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 10 yaşındaki 5'inci sınıf öğrencisi Göksu Görgel, tek hayali olan bisikletine kavuştu.
Kadirli Atatürk İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Göksu Görgel, Kadirli Gençlik Merkezine başvurarak maddi durumlarının elverişsiz ve tek hayalinin de bir bisiklet almak olduğunu söyledi. Gençlik Merkezi Müdürü Kamil Kerimoğlu ve merkezin gönüllü gençlik takımı harekete geçerek, küçük kız için bir bisiklet aldılar. AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, gençlik merkezinde bisikleti Göksu'ya teslim etti. Durmuşoğlu, "Bu kızımızın tek hayali bir bisiklet almakmış. Ancak alamamışlar. Gençlik merkezimizin müdür ve çalışanları da bu kızımıza bisiklet aldılar. Bize de teslim etmek düştü. İnşallah kazasız belasız günlerde kullanır. Hayırlı olsun" dedi. 
Hayali gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Göksu Görgel, "Çok mutluyum. Hayalim gerçekleşti. Şimdiki hayalim de büyüyünce polis olmak. Herkese çok teşekkür ediyorum. Mutluyum" diye konuştu. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet