Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’a Yapılan İşkence Yeter !!!

MHP’li Turan Bozkurt 8. Gün Haber’de sert konuştu;

İskenderun’a Yapılan İşkence Yeter !!!Web
TV

Gündem   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Meclis Grubu üyeleri MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt’la birlikte 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.
İskenderun Belediyesi MHP Meclis Grubu Üyeleri Grup Başkan Vekili  Emir Selim Yazar, Meclis Üyeleri Bekir Bozdağan, Osman Çolak ve İbrahim Yavuz, İlçe Başkanı Turan Bozkurt’la birlikte gerçekleştirdikleri 8. Gün Haber Web Tv ziyaretinde kentte bir çok yanlışın bulunduğunu ve halkın iktidar belediyesinden beklentilerini bulamaması nedeniyle de isyanda olduğuna dikkat çektiler.
MHP İskenderun İlçe Başkanı  Turan Bozkurt yaptığı açıklamada, kurum ve kuruluşlara işe alımlarda AK Parti referansı sorulduğunu iddia ederek, Milletvekili Orhan Karasayar’ı eleştirirken, İskenderun Lisesi arazisinin Kent Meydanı olarak düzenlenmesi önergesine de destek beklediklerini söyledi.
 
Turan Bozkurt açıklamasının devamında tansiyonu yüksek sert açıklamalarda bulunurken, “İskenderun’a yapılan İşkence yeter” dedi ve Ziraat Bahçesi konusunda Milletvekili Orhan Karasayar’la Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in tezat oluşturan açıklamalarının bulunduğunu belirterek şöyle dedi; “Ziraat Bahçesi arazisinin yeşil alan olarak kalmasından yana tavır aldık. Belediye Başkanı Seyfi Dingil yeşil alan olarak kalacağı açıklamasını yaparken, AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar hastane yapılacağını söylüyor.  Bir şehirde iki yetkili isim farklı açıklamalarda bulunuyor. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.
 
Aynı şekilde Karayolları arazisi ile ilgili de bir çok çekincelerinin bulunduğunu belirten Turan Bozkurt, Teknopark yapılacağı duyurulan arazinin yine beton yapılarla katledilmesi endişelerini dile getirdi.
İskenderun Lisesi arazisinin yeşil alan olarak kent meydanı olarak değerlendirilmesi önergelerini aktaran MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, AK Parti ve CHP Grup Başkan Vekillerinin de İskenderun Lisesi arazisinin kent meydanı olması projesini desteklediklerini belirterek, ortak akıl ve fikir birliğiyle İskenderun’u güzelleştirmenin, nefes alacak alanların yaratılmasının önünü açmak gerektiğini belirtirken, İskenderun Lisesi ve İnönü İlkokulunun tam karşısında büyük bölümü atıl durumda Büyük Çarşı İşhanına da bir çözüm bulunması gerektiğine vurgu yaptı.
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İskenderun Lisesi arazisinin Kent Meydanı olarak düşünülmesinin muhteşem bir proje olacağına dikkat çekerek, okulun hemen yanındaki Büyük Çarşı İşhanı sorununun çözümünün sağlanması gerektiğini ifade etti.
Ziraat Bahçesi ve Karayolları gibi bir çok geniş arazinin yeşil alan olarak değerlenmesi gerektiğini belirten Gökpınar, MHP grubunun kent menfaatleri çerçevesinde yaptığı muhalefet hareketini her zaman desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
 
İskenderun’a Yapılan İşkence Yeter !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar