Skip Navigation Links

Erzin Belediyespor'da Kazan Kaynıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor'da uzun süreden beri devam eden maddi sıkıntı işin çığırından çıkmasına neden oldu.

Erzin Belediyespor'da Kazan Kaynıyor

Spor   A+a-

 MADDİ SIKINTI HAD SAFHADA
Sezon Başından bu yana bir türlü maddi sıkıntıyı atlatamayan Murad Ergörün idaresindeki Erzin Belediye Spor kulübü, futbolcu alacaklarını ödeyemez hale geldi. Eli kolu bağlanan Erzin Belediye Spor'un yönetimi, tüm imkanlarını seferber etmesine rağmen,gerekli desteği de göremeyince futbolculara olan borçlar giderek katlandı. 
FUTBOLCULARDAN ANTRENMAN BOYKOTU
Geçen hafta perşembe günü Erzin İlçe tesislerinde toplanması ve ardından da antrenman yapması gereken futbolcuların büyük bölümü alacaklarını gerekçe göstererek ilçeye gelmedi. Diğer gelenler ise tek tek şehri terk etti. Rakiplerinin kamp yaptığı şu günlerde, Erzin Belediye Spor futbol takımı halen antrenman dahi yapacak futbolcu bulamıyor.
KULÜP SATILIĞA ÇIKARTILDI
Kulüp Başkanı Murad Ergörün'ü defalarca aramalarımıza rağmen bir türlü telefonlarımıza cevap vermedi.
Kulüp çevresinden sızan bilgilere göre, günün büyük bölümünü Erzin Belediye Spor'un geleceği için harcayan kulüp yönetimi, işin içerisinden çıkamayınca, kulübü satmayı veya kapanması yönünde karar aldıkları öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet