Skip Navigation Links

Ozan Ali Köken ‘Keşkemsin’ dedi..

Yer Yerinden Oynadı..

Ozan Ali Köken  ‘Keşkemsin’  dedi..Web
TV

Magazin   A+a-

 Herkesin hayatında illa ki bir ‘keşke’si mutlaka vardır. Kimi zaman saç baş yolduran ‘Keşke’yi ‘Keşkemsin’ albümüyle seslendiren Ozan Ali Köken, milyonların duygularını, hüzün ve mutluluklarını yansıttığı türkülerini muhteşem sesi, adam gibi duruşuyla okudu..  
Ozan Ali Köken  ‘Keşkemsin’  dedi..
Yer Yerinden Oynadı..
Acıları, mutlulukları, hüzün ve sevinçleri yüzyıllardır yaşatan türküler…
Kah hüzün kah mutluluk dolu duyguları en derinden yaşatan ise Ozanlar’ın içli ve yürekten dile gelen türküler..
Ozan Ali Köken de, yıllardır hüznü ve mutluluğu türkülerin diliyle yüreklere nakşeden, bağlamasının tellerine mızrapını içli içli vuran önemli Ozanlarımızdan..
Osmaniye Düziçi’li Aşık Ali’nin torunu olan Ozan Ali Köken, hiç dedesi Aşık Ali’yi görmediği halde O’nun genlerini taşıdığı için olsa gerek, Aşıklık geleneğini sürdürmeye küçük yaşta karar vermiş. Küçük yaşta bağlama kursuna giderek türkülerin dünyasına giren Müzik Öğretmeni Ozan Ali Köken, öğrencilerine de türküleri sevdirdiği için de oldukça mutlu.
Dillerden düşmeyen türküleri okumasının dışında kendi türkülerini de kaleme alan ve besteleyen Müzik Öğretmeni Ozan Ali Köken, yakında ‘Keşkemsin’ albümünün ilk klibini çekmeye hazırlanıyor. Albümünde 6 bestesi bulunan Ozan Ali Köken, türkülerin sevilmesi, nesilden nesile aktarılması için de kendini sorumlu hissediyor.
Arsuz Gökmeydan Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ozan Ali Köken, son günlerde gündeme bomba gibi düşen albümüyle zirvedeki yerini aldı.
Ciddi bir hayran kitlesi bulunan Ozan Ali Köken, haftanın 3 günü sahne aldığı Arsuz Karaağaç Mirandos Bar’da hayranlarıyla buluşurken, dillerden düşmeyen türkülerini okurken albümünün çok sevilmesinden dolayı da oldukça keyifli.
Okuduğu Anadolu insanının saf duygularını en güzel şekilde aktaran türküleriyle herkesi mest eden Ozan Ali Köken, büyük bir hayran kitlesinin sevgisine layık olmak adına her programında yeniliklerle geliyor ve mütevazı duruşuyla da gönülleri fethediyor.
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a albümünü anlatan ve türkülerle dolu hayatını özetleyen Ozan Ali Köken, küçük yaşta başladığı türkülerle olan yolculuğunun hikayesini anlatırken, dedesi Aşık Ali’nin de türkülerin dünyasında önemli bir yeri olduğunu söyledi. Küçük yaşta bağlamayla tanışan Ozan Ali Köken, Müzik öğretmenliği yaptığı tüm okullarda da öğrencilerine bağlamayı ve türküleri sevdirmeyi başarmış önemli bir müzik adamı.
Herkesin hayatında önemli bir yer tutan ‘Keşke’lerin olduğunu hatırlatan Ozan Ali Köken, ‘Yolcu’ adını vermeyi düşündüğü albümünün adını daha sonra ‘Keşkemsin’ olarak değiştirerek mızrapını duygulara, gönüllere vurmayı tercih etti. 
 
 
 
 
 
 
 
Ozan Ali Köken  ‘Keşkemsin’  dedi.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet