Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Helal Olsun Şehir Kulübü’ne

Sosyal Sorumluluk Değil, Sosyal Gereklilik;

Helal Olsun Şehir Kulübü’ne Web
TV

Eğitim   A+a-

Helal Olsun Şehir Kulübü’ne "40 Köy Okulu 40 Kütüphane "
 
İskenderun Şehir Kulübü tarafından “40 Köy Okulu 40 Kütüphane” projesine katkı sağlamak amacıyla organize edilen Fatih Erkoç konseri büyük ilgi gördü, daha bir çok etkinlikten elde edilen gelirler yine köy okulları için biriktirildi.  
Fatih Erkoç konseri gibi daha önce de bir çok önemli etkinliği İskenderun’a getiren Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız ve yönetim kurulu, hem kentin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunuyor, hem de bu etkinliklerden elde edilen gelirle de sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor.  
 
Amaç, köy okullarında öğrenimlerini kısıtlı imkan ve zor şartlarda sürdüren çocukları daha iyi bir eğitim seviyesine ulaştırmak, eksiklerini tamamlayarak onlara güzel bir geleceğin ufkunu açmak olunca, İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, yönetim kurulu ve üyeleri, aylardır  "40 Köy Okulu 40 Kütüphane " projesi için tatlı bir telaş içine girdi.
Projenin hayata geçirildiği geçtiğimiz günlerde ise İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız ve  yönetim kurulu üyeleri Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’le okullara giderek projenin geldiği son noktaya şahitlik ettiler.
Gurur duyulacak sosyal sorumluluk projelerini, “ sosyal gereklilik” olarak gördüklerini belirten İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, “Sosyal sorumluluklarımız var bizim derken, sosyal gereklilik olarak gördüğümüz, özellikle ilkokul çocuklarının bu yaşlarda kitaplara ilgi duyma ve duyarlılık kazanmalarındaki önemi doğrultusunda, kendilerini okuyarak geliştirecekleri ortamların var olmasına bir nebze de olsa katkı sunmayı hedef edinerek "40 Köy Okulu'na 40 Kütüphane " projemizle köy okullarına doğru yol almış bulunmaktayız... “ dedi. 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı açıklamada, İskenderun Şehir Kulübü’nün bölge insanına dokunan, sosyal sorumluluğun tanımını sosyal gereklilik olarak değiştiren adımlarıyla köy okullarının hayat bulmasından dolayı duyduğu gurur ve mutluluğu ifade etti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helal Olsun Şehir Kulübü’ne  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş