Skip Navigation Links

Herkese Görev Düşüyor...

Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi yönetim kurulu Başkanı Ali Rıza Tekin ve üyeleri, Belediye Başkanı Mithat Nehir’i ziyaret etti.

Herkese Görev Düşüyor...

Yerel   A+a-

 Belediye’de gerçekleşen ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik ve İmar ve Şehircilik Müdürü Enver Paşa katıldı.
Başkan  Nehir Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ali Rıza Tekin ve yönetim kurulu üyelerinin taleplerini dinledi.
Dernek Başkanı Ali Rıza  Tekin,Derneğin Samandağ Şubesini kurmak istediklerini ifade ederek aynı zamanda  Engelli vatandaşların toplanacağı sosyal etkinlik düzenleyeceği el becerilerini sergileyecekleri ders kurs gibi faaliyetlerin yapılacağı geçimlerini sağlayacak üretimlerin yapılacağı bir merkez talep ettiklerini belirtti. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in bu konudaki çalışmalarla ilgili desteğini talep ettiklerini ifade etti. 
Başkan Nehir, engelli vatandaşlarımıza eğitim, istihdam, barınma, rehabilitasyon ve bakımlarının sağlanması, ailelerinin desteklenmesi, engellilerimizin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri, yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve kolaylaştırılması hususu  sosyal devlet olmanın gereğidir. Bu konuda da engellilerimizin yaşam koşullarının iyileştirilmesi hususunda toplumun bütün bireyleri katkı sağlamalıdır. Bu çerçevede Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesinin talepleri ile ilgili Belediyemizin imkanları çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirileceğimizi ifade etmek isterim “dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet