Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

El SanatlarıSergisine Tüm Halkımız Davetli

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kültür Müdürlüğünün organizasyonu ile el sanatları sergisi açacaklarını belirtti.

El SanatlarıSergisine Tüm Halkımız Davetli

Kültür Sanat   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Prime Mall AVM’de 23 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’ da açılacak olan sergiye tüm İskenderun halkını davet etti.
KURSLAR YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Sergi hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok meslek ve sanat alanında çeşitli kurslar açtık. Kurslarımızda yüzlerce eğitim gören kursiyerlerimiz hem meslek sahibi oldular hem de aile bütçesine katkılar sağladılar. El sanatları kurslarımız her zaman büyük bir ilgi gördü. Halk eğitim merkezi işbirliği açılan kurslara katılan kursiyerlere periyodik bir şekilde çeşitli eğitimler veriliyor” dedi.
 
SERGİYE TÜM HALKIMIZ DAVETLİ
Belediye olarak kültür ve sanat faaliyetlerine her zaman büyük önem verdiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bu kurslara yeni yılda da devam edeceğiz. Amacımız bu faaliyetleri arttırarak toplumun büyük bir kesimine ulaşmaktır. Şu ana kadar açılan kurslarımıza yoğun ilgi gösteren bayanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu alandaki faaliyetlere desteğimiz belediyemizin imkânları ölçüsünde devam edecektir. Sergiye tüm halkımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş