Skip Navigation Links

Aşçı Çıraklarına Sertifika Verildi

Osmaniye'de halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından açılan ve 1,5 ay süren aşçı çıraklığı kursuna katılan 15 kişiye sertifikaları törenle verildi.

Aşçı Çıraklarına Sertifika Verildi

Osmaniye   A+a-

 Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından açılan ve 1,5 ay süren aşçı çıraklığı kursuna katılan 15 kişiye sertifikaları törenle verildi.
Kursiyeyerlerin aldıkları eğitim boyunca edindikleri bilgilerle hazırladıkları menülerin de sunulduğu törende konuşan Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun, “Vatandaşlarımızın iş bulmasına ve iş edinmesine katkı sağlayan çalışmaların yapılmasına özellikle de bayanlarımızın iş hayatında aktif rol almasına önem veriyoruz. Kursiyerlerimiz sertifikalarını aldı, bundan sonraki süreçte iş kurmaları için kendileri bekleyen kurumlarımız var bu fırsatları değerlendirmelerini istiyoruz" dedi.
Kaymakam Coşkun’un konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.
Törene, Milli Eğitim Müdürü Ali Sert, şube müdürleri Ahmet Melih Göksu ve Alparslan Kürşad Akyüzlü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Akıncı, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hakan Gözüküçük, Usta Öğretici Merve Beserek ile kursiyerler katıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet