Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’den ASAŞ’a Teknik Gezi

İSTE öğrencileri, teorik bilgilerini pekiştirmek için teknik geziler çerçevesinde fabrika ve işletmelerde inceleme yapmaya devam ediyor.

İSTE’den ASAŞ’a Teknik Gezi

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri, teorik bilgilerini pekiştirmek için teknik geziler çerçevesinde fabrika ve işletmelerde inceleme yapmaya devam ediyor. 
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, “Sac Metal Kalıpçılığı” dersi kapsamında ASAŞ’ın üretim tesislerini ziyaret etti. İSTE Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Selçuk MISTIKOĞLU öncülüğünde, Araştırma Görevlisi Mehmet Ali GÜVENÇ eşliğinde düzenlenen ‘ders uygulaması’ niteliğindeki teknik gezide; ASAŞ üretim tesislerindeki sac metal kalıplarının üretim ve kullanım süreçleri incelendi.
 
İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk MISTIKOĞLU teknik gezi ile ilgili yaptığı açıklamada; “ASAŞ’a yapmış olduğumuz teknik gezide, firmada, ürün/üretim süreçleri, sac metal kalıpları incelenmiş ve üretimde yeni yaklaşımlar konusunda detaylı bilgiler alınmıştır. Makine Mühendisi, Üretim Müdürü Hakan SOLMAZ, mühendis adaylarımızın her konudaki sorularını yanıtlamış ve mezuniyet sonrasında çizmeleri gereken profili, başarıya dönüştürmenin yollarını anlatmıştır. Meslek hayatları öncesinde büyük öneme sahip olan bu gezide, öğrencilerimiz İskenderun Teknik Üniversitesi’nde okumanın verdiği ayrıcalığı bir kez daha hissetmişlerdir” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar