Skip Navigation Links

Sevgi Evleri Çevresinde Kaldırımlar Yenileniyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde belediye bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmayacaklarını belirtti.

Sevgi Evleri Çevresinde Kaldırımlar Yenileniyor

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri Denizciler’de bulunan sevgi evleri çevresinde yeni kaldırım çalışması yapıyor.

BOZUK KALDIRIM BIRAKMAYACAĞIZ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Daha önce bu bölgenin yolu stabilize bir durumdaydı. Belediye olarak yol düzenleme ve genişletme çalışmalarının ardından yol kilitli parka taşı ile kaplandı. Şimdide yeni kaldırım çalışması yapılıyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte buraya gelecek olan misafirler veya konuklar tozdan çamurdan kurtulmuş olacak. Amacımız kent genelinde bozuk yol kaldırım bırakmamaktır” diye konuştu.

AMAÇ DAHA MODERN BİR KENT

Kent genelinde birçok noktada çalışmaların aynı anda devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Halkımızın sorunlarını gidermek için canla başla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Özellikle kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyoruz. İskenderun’u daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet