Skip Navigation Links

Çocuğum, babasını göremeden büyüyor

Sinan Karadaş’ın İskenderun da 3 çocuğuyla birlikte yaşayan eşi “eşimin nokta kadar suçu olmadığına inanıyorum.

Çocuğum, babasını göremeden büyüyor

Gündem   A+a-

 Bir captagon kaçakçılığı olayına adı karıştırılan Sinan Karadaş’ın İskenderun da 3 çocuğuyla birlikte yaşayan eşi “eşimin nokta kadar suçu olmadığına inanıyorum. Başvurduğum hiçbir yetkiliden cevap alamadım” dedi.
 
Suudi Arabistan’da koltuk ticareti yapan ve yaklaşık adının karıştırıldığı captagon kaçakçılığı iddiasıyla 25 Ocak 2017 tarihinden bu yana cezaevinde bulunan Sinan Karadaş(34) ın eşi Birgül Karadaş, “eşimin en küçük bir suçunun olduğuna inanmıyorum. “dedi.
Cidde Cezaevinde yatan ve idamla yargılanan Sinan Karadaş’ın 2 kez çıktığı duruşmaların ertelendiğini belirten Birgül Karadaş, şu an’a kadar milletvekilleri dahil konuyla ilgilenmeleri için başvurduğu hiçbir yetkiliden cevap alamadığını belirtti. Eşinin sadece Mersin’den gönderilen bir buzdolabının gümrük işlemleriyle ilgilendiğini, ürünün sahibi ya da ilgilisi olmadığını belirten Karadaş, şunları söyledi:
“Bir arkadaşına yardımcı olabilmek için verdiği destek, başına iş açtı. Buzdolabının farklı bölümlerine 2 milyon 300 bin adet captagon hap saklanmış. Evrak takibi, gümrük ve nakliye işlemleri için arkadaşı 8 bin Dolar gönderdi ve eşim işlerini yaptı. Ancak, .u konu Arap emniyeti tarafından izleniyormuş. Gümrükten çıktıktan 3 gün sonra bu işi yapanlar yakalanıyor. Evrakların takibi nedeniyle de kocamı yakalıyorlar. Halbuki bu buzdolabında hap olduğunu kocam kesinlikle bilmiyordu. Olayla ilgili farklı uyruklu 8 kişi ile birlikte eşim Sinan da cezaevine atıldı. Aslında ben de Cidde’de birlikte yaşıyordum ama vizem dolunca İskenderun’a döndüm. Şimdi 3 çocuğumla birlikte yaşamaya çalışıyorum. Kızım Asmin henüz 4 aylık ve babasını görmedi. “
Bugüne kadar milletvekilleri dahil birçok kişiye başvurduğunu, .Buzdolabını Mersin’den gönderen kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu da belirten Birgül Karadaş, sözlerini şöyle tamamladı:
“6 yıl önce evlendiğim kocam Sinan, aracı olduğu iddiasıyla yargılanıyor. Suudi Arabistan’da bu tip ağır suçlarda avukat girmiyor. Kadı tarafından yargılanıyorlar. Yetkililere yalvarıyorum. Eşimin en küçük bir suçu yok ve bu konuda bize yardım etsinler. Kızımı babasız büyütmek istemiyorum. Çocuklarım babalarını çok özlüyor”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet