Skip Navigation Links

Kukla Oyunu Pazar Günü Miniklerle Buluşacak!

Nasreddin Hoca fıkralarından harmanlanan oyun pazar günü kültür merkezinde sahne alacak.

Kukla Oyunu Pazar Günü Miniklerle Buluşacak!

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, güzel bir geleceğin oluşumuna sanatsal ve kültürel katkı sunmak, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize tiyatro sevgisini aşılamak ve sevdirmek amacıyla birbirinden farklı oyunları Hatay halkıyla buluşturmaya devam ediyor. 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan, tiyatronun insanın kendisini daha iyi anlama ve tanımlama yönündeki gücünden yararlanarak mutfağında hazırladığı birbirinden nitelikli oyunları büyükten küçüğe herkesin beğenisine sunan Şehir Tiyatrosu,  Nasreddin Hoca ‘Ohh Gel Keyfim Gel’ adlı kukla oyunu ile miniklerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 

NASREDDİN HOCA FIKRALARINDAN HARMANLANAN OYUN PAZAR GÜNÜ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

 
Yazarlığını ve yönetmenliğini HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncularından Atilla Yaprak’ın üstlendiği, Anadolu halkının yaşama biçimini, güldürü öğesini, alay ve eğlenme türünü, övgü ve yergi becerisini dile getirmiş Nasreddin Hoca’nın kıssadan hisse fıkralarıyla harmanlanan oyun 17 Aralık Pazar günü 13.00 ile 15.00 saatlerinde iki seans olmak üzere Hatay Kültür Merkezi’nde minik tiyatro severlerle buluşacak.
HBB yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ücretsiz olan eğitici ve öğretici oyuna tüm minik tiyatro severlerin davetli olduğu belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet