Skip Navigation Links

İç Sahada Kazanamama Şansızlığını Yenmek İstiyoruz

Payas Spor Teknik Direktörü Ali Asım Balkaya taraftarlardan destek istedi...

İç Sahada Kazanamama Şansızlığını Yenmek İstiyoruz

Payas   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Payas Spor, Cumartesi günü saat 13.30 da Payas ilçe stadında oynayacağı Büyükçekmece Tepecik Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ali Asım Balkaya nezaretinde sürdürüyor.
Cumartesi günü yapılacak olan Büyükçekmece Tepecik Spor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Payas Spor Teknik Direktörü Ali Asım Balkaya, " Hafta başından bu yana yaptığımız antrenmanlarımız neşe içerisinde geçmektedir. İyi bir kadroya sahip olmamıza rağmen, uzun zamandan beri iç sahada kazanamayan bir takım olarak, Büyükçekmece Tepecik Spor'u yenerek devre arasına moralli girmeyi arzuluyoruz. Takımımızda sakat veya cezalı futbolcumuz bulunmamaktadır. Bu hafta oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımızdan yoğun destek beklemekteyiz" dedi.
YÖNETİMDEN MORAL
Payas Spor kulübü Başkan yardımcıları Bekir Tufan ile Recep Yener, Karayılan Belediye Spor tesislerine gelerek futbolcuların antrenmanını izleyip moral verdiler. Futbolcularla da sohbet eden Bekir Tufan ile Recep Yener, hafta sonunda oynanacak olan Büyükçekmece Tepecik Spor maçının önemine değindiler.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet