Skip Navigation Links

Başkan Culha Üreten Kadınlarla Buluştu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Nardüzü Kadın ve Gençlik Merkezi'nin üreten kadınlarını ziyaret etti.

Başkan Culha Üreten Kadınlarla Buluştu

Arsuz   A+a-

 Arsuzlu kadınların rahat vakit geçirebilmeleri, yeteneklerini geliştirmeleri, meslek edinmeleri, ekonomiye katkıda bulunmaları ve sosyal hayatta daha etkin rol üstlenmeleri amacıyla eski Nardüzü Hizmet Binasını, Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezi'ne dönüştürerek bölge insanına kazandıran Başkan Nazım Culha, Kültür Merkezini ziyaret ederek kadın kursiyerlerin teşekkür ikramlarının konuğu oldu. 
 
Hem kadınlara yönelik el işi ve meslek edindirme kurslarının yapıldığı hem de gençlere yönelik kültür ve sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirildiği Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezi'ne gerçekleştirilen ziyarete, Arsuz Belediye Başkanı Culha, Arsuz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Altuk, Belediye İdari Amirleri ve Nardüzü Muhtarı Mehmet Şanlı katıldı.
 
 
Gerçekleşen ziyaretle kendilerine sağlanan olanaklara yönelik Başkan Culha, Müdür Altuk ve emeği geçenlere birebir teşekkürlerini sunma imkanı bulduklarını  belirten Mefruşat - Ev Tekstili Kursu Kurs Hocası Mukaddes Karaman, "Bugünün anlam ve önemi hem bu eğitim yuvasında güzel şeyler ürettiğimizin göstermek hem de bir şeyler üretmenin mutluluğuna  vesile olan zat-i alleriyle bu mutluluğu paylaşmak" şeklinde konuştu.
 
Yapılan her emeğin arkasında olduklarını ifade eden Arsuz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Altuk konuşmasında, kadınlara her konuda ve her alanda güvendikleri gibi bu konu da sonsuz güven duyduklarını dile getirdi. Arsuz'da güzel işler başaracaklarına dair söz verdiklerini hatırlatan Müdür Altuk, Başkan Culha'nın nezdinde uzun zaman içerisinde söz verdikleri gibi ortaya güzel şeyler koyacaklarını söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.   
 
"Daha da Güzel İşlere İmza Atacağız"
 
Kültür Merkezinin Arsuz'a, Arsuzlu'ya yakışır bir görünüme ve ortama dönüştüğünü belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha konuşmasında şu ifadeler yer verdi: "Önceki dönemde kadın kardeşlerimizin burada türlü zorluklar içerisinde eğitim vermeye ve görmeye çalıştıklarını hatırlatmak isterim. Bizlerde bu gereklilik üzerine Nardüzü Hizmet Binamızı Kültür Merkezine dönüştürerek daha olanaklı ve daha rahat bir ortama kavuşmasını sağladık ve bugün burada gördüğümüz bu güzel tablo, bize ne kadar isabetli bir çalışma yürüttüğümüzü gösteriyor. Burada çok güzel işler yapılıyor ve başarılıyor fakat biz bununla yetinmeyerek başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere Halk Eğitim Müdürümüzle, kurs hocalarımızla ve kursiyerlerimizle  daha da güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum." 
 
Yapılan konuşmaların  ve kursiyerlerin ikramlarının ardından atölyeleri tek tek gezen Başkan Culha kurs hocalarında bilgi alarak kursiyerlerin ürünlerini inceledi. 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet