Skip Navigation Links

Çok Çalışan Formayı Kapar...

Arsuz Karaağaç Spor'un çiçeği burnunda yeni Teknik Direktörü Bilal Özdemir,'hepiniz eşit değerdesiniz,çok çalışan formayı kapar' dedi.

Çok Çalışan Formayı Kapar...

Spor   A+a-

 Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımının yönetimi tarafından Teknik Direktörlüğüne getirilen Bilal Özdemir, hafta sonunda yapılacak olan Kilis Belediye Spor maçı öncesinde yaptırdığı ilk idman öncesinde futbolcularla tanıştı ve ardından da uyarılarda bulundu.
Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımının Sportif Direktörü Hıdır Özdemir ile birlikte ilk idmanına çıkan çiçeği burnunda yeni Teknik Direktör Bilal Özdemir antrenman öncesinde futbolcularla tanıştı. Teknik Direktör Bilal Özdemir, daha sonra futbolcularla yaptığı toplantıda "Geçmişi unutarak yeni bir sayfa açıyoruz. Her şeyden önce ekmeğimize sahip çıkmak zorundayız. Bir birimize saygı gösterdiğimiz sürece başarıyı yakalarız. Disiplinin olmadığı bir yerde başarıda olmaz. Her ortamda takım olduğumuzu göstermeliyiz. Önümüzde zorlu bir Kilis Belediye spor karşılaşması var. Puan kayıplarına tahammülümüz yoktur. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Kadromuzda bulunan hepiniz bizim yanımızda eşitsiniz. Antrenmanlarda çok çalışan formayı kapar" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet