Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Kadın Kolları Başkan Nehir'i Ziyaret Etti

Samandağ Chp Kadın Kolları Başkanı Sevcan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları Başkan Nehir'i Ziyaret Etti

Yerel   A+a-

 Samandağ CHP Kadın Kolları Başkanı Sevcan Toprak konuşmasında:” Cumhuriyet Halk Partisi, kadınların seçme ve seçilme haklarını elde etmesinin 83. yıldönümü olan 5 Aralık’ta Ankara’da 50 bin kadın ile Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması gerçekleştirdi. Samandağ CHP Kadın Kolları olarak bu buluşmaya katıldık .   “Kadınım, Hakkım var. Yaşam benim, Seçim benim. Ben Seçerim” sloganı ile düzenlenen buluşmada seçilmiş kadınlar, sivil toplum örgütlerinden temsilciler ve anneler de konuşmalar yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı  buluşmada o atmosferi soluduk,o heyecanı yaşadık.Eşitlik ve Adalet Kadın buluşmasında da  her zaman olduğu gibi  bizlere destek olan   Belediye Başkanımız sn.Mithat Nehir’e hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi. 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir :”5 Aralık  1934 kadınlara seçme ve seçilme hakkının tanındığı gündür. Bu anlamlı gün Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin   kadınlara verdiği önemin en önemli göstergesidir. Bir çok Avrupa ülkesinde tanınmayan haklar o tarihlerde ülkemizde kadınlara tanınmıştır. Eşitlik ve Adalet Kadın buluşması Ankara’da Genel başkanımız sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Samandağ CHP Kadın kolları ilçe örgütümüzü ve Samandağlı kadınları bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Ankara’da gerçekleştirilen buluşmaya kitlesel bir şekilde katılarak bu mücadeleye güç kattılar. Bizler her platformda her alanda  elimizden geldiğince bu çalışmalara destek olmaya  devam edeceğiz. “dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş