Skip Navigation Links

Kitap Otağı’nda Nihal Atsız’ı Andılar..

Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç, ölümünün 42.yılında Değerli Türk Edebiyatçısı Hüseyin Nihal Atsız'ı anma etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Kitap Otağı’nda Nihal Atsız’ı Andılar..

Gündem   A+a-

İskenderun'da faaliyet gösteren ve insanlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için alışılmışın dışında farklı etkinlikler düzenleyen Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç, ölümünün 42.yılında Değerli Türk Edebiyatçısı Hüseyin Nihal Atsız'ı anma etkinliğine ev sahipliği yaptı. 
Aşir ALKAÇ yapmış olduğu açıklamada; "Kitap Otağı'nda Kitap Okuma Günleri"nin ilkini gerçekleştirmenin haklı gururu içindeyiz. Yaptığımız ilk etkinliğe destek veren Hatay Ötüken Derneği yönetim kurulu üyeleri ve bizleri kırmayarak bu etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bilindiği üzere 11 Aralık 1975 yılında Türk edebiyatının büyük bir değerini uçmağa uğurladık.Kendi ifadesi ile "Vaktiyle Bir ATSIZ varmış derlerse ne hoş! Hangi ruh anılmakla olmaz ki sarhoş" diyen büyük Türk Edebiyatçısı Hüseyin Nihal ATSIZ Beğin ruhunu sarhoş etmek adına geriye bırakmış olduğu eserleriyle kitap okuma etkinliğine ev sahipliği yaptık. İlerleyen günlerde kitap okuma günleri,şiir dinletileri,söyleşiler ve imza günleri düzenlemeyi düşüyoruz tüm kitap severleri ve edebiyata gönül verenleri kitap otağında ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Kitap Okuma etkinliğinin ardından Hatay Ötüken Derneği başkanı Alp Eren Ayaş'ın sunumu ile Atsız ve Türk Edebiyatı üzerine bir söyleşi düzenlendi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet