Skip Navigation Links

Hatay'ın Melekleri Şampiyonluk Yolunda İlerliyor

Hatay'ın MelekleriMersin deplasmanından başarıyla döndü.

Hatay'ın Melekleri Şampiyonluk Yolunda İlerliyor

Spor   A+a-

 Hatay’ın tüm spor branşlarında daha da ileriye gitmesi için her türlü fedakârlığı yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın destekleriyle azimli ve çalışkan olmalarının karşılığı olarak kendi branşlarında başarılı olan takımlar Hatay’ın yüzünü güldürmeye devam ediyor.
 

HBB KADIN BASKETBOL TAKIMI MERSİN’İ 69-81 YENDİ

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi’nin 9’uncu haftasında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı.

HBB MERSİN DEPLASMANINDAN BAŞARIYLA DÖNDÜ

Avrupa’da ve Türkiye’de başarılı işler yapan Akdeniz bölgesinin iki başarılı takımı 10 Aralık Pazar günü Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Avrupa’da yenilgisiz kendi liginde bir yenilgiye sahip ilk üç takım arasına adını yazdıran Hatay’ın Melekleri deplasmanda rakibini 81-69 yendi.
Avrupa’da ve Türkiye’de şampiyonluk kupasına göz diken ve başarı çıtasını düşürmeden yoluna devam eden Hatay’ın Meleklerinde Leilani Mitchell 18 sayı, 9 asist 7 ribaund ile skorer isim olurken Courtney Paris 17 sayı, 10 ribaund Hind Ben Abdelkader 14 sayı, Özge Yavaş 9 sayı, Merve Aydın 7 sayı ile tamamladı. 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet