Skip Navigation Links

Joker Vip Kafe Kışa Hazır

İskenderun’un gözde mekânlarından Joker Vip Kafe, odun sobasıyla ve yeni konseptiyle kış sezonuna iddialı bir giriş yaptı.

Joker Vip Kafe Kışa Hazır Web
TV

Magazin   A+a-

 Yıllardır Arsuz’da kanıtladığı Joker Kafe Restoran kalitesini ikinci şubesiyle İskenderunlularla buluşturan İşletmeci Sedat Demirbilek verdiği hizmetle futbol, nargile ve canlı müzik ile birlikte damak zevkine önem verenlerin birinci tercihi olmayı başararak yeni şubesinde de başarıyı yakalamanın keyfini müşterileriyle beraber yaşıyor.
 
Tüm müşterilerin denetimine açık mutfağı ve hizmeti ile beraberinde güler yüzlü ve kalifiyeli kadrosu, kaliteli nargilesi, haftanın üç günü canlı müziği, futbolun doyumsuz heyecanı ve nezih ortamıyla büyük ilgi gören Joker Vip Kafe, geçen hafta birinci yılını dolduran İskenderun şubesinde yıldönümüne özel yeni bir konsepte büründü. Cam balkon ve ısı yalıtım sisteminde tadilata giden Joker VİP Kafe, soğuk kış gecelerinde odun sobasıyla sıcacık bir atmosferi yeniden müşterileri ile buluşturdu.
 
Bölgede en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını ve yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Sedat Demirbilek, verdikleri hizmete her geçen gün yenilerini ekleyerek İskenderun’a yakışan bir mekan olarak yola devam ettiklerini ifade etti.  Arsuz’da uzun zamandır turizm sektöründe faaliyet göstermesinin kendisine ve kadrosuna kattığı deneyimlerle İskenderun’da adım adım marklaştıklarını belirten Demirbilek, İskenderun’daki mekanın ilk yılına özel değişikliğe gittiklerini ve yeni konsept ile müşterilerine hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Mekân içerisinde kurdukları odun soba ile müşterilerine hem sıcacık bir yeni hem de samimi bir ortam sağladıklarını dile getiren Demirbilek, kış aylarından da İskenderun’da sosyal yaşamın gelişmesine yönelik bir katkı olduğunu belirtti. Önümüzdeki yıllarda öğrenci sayısının katlanarak ilerleyeceğine olan inancına vurgu yapan Demirbilek, bölgede istihdama ve ekonomiye de katkı sunmanın haklı gurunu dile getirerek bölge insanlarını sıcak bir kahveye davet etti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joker Vip Kafe Kışa Hazır  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet