Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Amanos Melekleri’nden “Şiddete Hayır Yürüyüşü”

Osmaniyespor Futbol Külübü, 7 Ocak Şehir Stadı'nda karşılaştığı Cizrespor maçı öncesi kadın taraftarlar,şiddete hayır yürüyüşü gerçekleştirdi

Amanos Melekleri’nden “Şiddete Hayır Yürüyüşü”  Web
TV

Osmaniye   A+a-

 TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Osmaniyespor Futbol Külübü, 7 Ocak Şehir Stadı'nda karşılaştığı Cizrespor maçı öncesi kadın taraftarlar, şiddete hayır yürüyüşü gerçekleştirdi.
  Stadın dışında toplanan kadın taraftarlar halay çekerken ellerinde “sessiz kalma suça ortak olma, küfre hayır, kadını seven demokrasiyi korur, şiddete şiddetle karşı koy, spora evet şiddete hayır, haklı şiddet yoktur” yazılı pankart ve dövizler taşıdılar.
   Osmaniyespor Amanos Melekleri Grubu lideri Şevval Elif Erat, stat girişinde yaptığı açıklamada, toplumda kadına şiddetin önüne geçilmesi gerektiğine dikkat çekmek için yürüyüş yaptıklarını söyledi.
  Şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını ifade eden Erat, “Osmaniyespor’un kadın taraftarları olarak öncelikle kadına şiddete hayır diyoruz. Bunun yanı sıra tabiki sporda da şiddete karşıyız. Gerek saha içerisinde ve gerekse saha dışarısında sözlü ve fiziki şiddete hayır diyoruz. Bu gün tribünlerdeki yerimizi alarak takımımızı destekleyeceğiz. Sporda dostluk, kardeşlik, centilmenlik kazansın diyoruz. Temennimiz Osmaniyesporumuzun kazanmasıdır” dedi.
  Bu arada, futbolcular “Kudüs kırmızı çizgimizdir” pankartı ile sahaya çıkarken taraftarlar da “Kudüs halkı davamız, Kudüs haklı davamızdır” pankartı açtı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Amanos Melekleri’nden “Şiddete Hayır Yürüyüşü”   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş