Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Kuaför Gelinleri Kıpır Kıpır Oynatıyor !

Gelin saçı modeline karar vermek kolay bir iş değil.

Bu  Kuaför Gelinleri Kıpır Kıpır Oynatıyor ! Web
TV

Magazin   A+a-

 En mutlu gününüzde gece boyunca size eşlik edecek saç modeline karar vermek için her detayı incelemeli ve pek çok örnek modele bakmalısınız. Düğün gününüz belli olduktan sonra en çok düşünmeniz gereken konuların başında gelen saçlarınızın rengini değiştirmek, kestirmek veya uzatmak gibi kararları belirli bir süre önceden planlamak işinizi kolaylaştırır. 
Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde Ezgi Bayan Kuaför, düğüne hazırladığı gelinleri kıpır kıpır oynatırken, gelinler usta kuaför Burçin Turhan’ın uyguladığı modellere güveniyor, güzelliklerine güzellik katıyor. 
Ezgi Kuaför Sahibi Burçin Turhan, yıllardır keyif ve aşkla yaptığı mesleğinde gelin saçlarıyla büyük beğeni topluyor. 
Haftanın her günü yoğun çalışan Ezgi Kuaför Sahibi Burçin Turhan, yıllardır çok severek yaptığı mesleğinde müşterilerini baştan yaratıyor. 
Her gelinin farklı bir çalışma beklentisini karşılamanın yeni tarz ve modellerin önünü açtığını belirten Turhan, her gelin başı yaptığında hayatında ilk kez yapıyormuş gibi heyecanlı ve ilk kez gelin oluyormuş gibi mutlu hissettiğini söylüyor. 
Ezgi Kuaför’de düğün heyecanını yaşayan gelin Ezgi Altun, yıllardır kuaförlüğünü yapan  Burçin Turhan’a çok güvendiğini belirterek, güzel bir gelin olmak hayalini gerçekleştirdiği için de çok mutlu olduğunu sözlerine ekliyor.
Düğün gecesi tüm bakışların üzerinde toplanacağını bilerek heyecandan yerinde duramayan gelin Ezgi Altun, bir yandan saçlarının yapılışını izlerken bir yandan da müzik eşliğinde oynuyor.
Her gelinin güven veren ve mesleğine aşık bir kuaförün yaptığı saçlarla düğününde güzelliğine güzellik katması gerektiğine belirten Ezgi Altun, kuaförü Burçin Turhan’a kendini emanet ettiği andan itibaren saçlarının aldığı şekille keyifleniyor ve oynamaya başlıyor. 
Kuaförde yakınları ve diğer müşterilerin de keyifli anlar yaşamasını sağlayan Ezgi Altun, gelin saçı biter bitmez göbek atmaya ve damat Emre Ayran’ı beklemeye başladı. 
Ne diyelim, biz de Ezgi Altun-Emre Ayran çiftine mutluluklar diliyor, yaşamları boyu her günlerinin Ezgi Kuaför’de olduğu gibi kıpır kıpır olmasını temenni ediyoruz. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu  Kuaför Gelinleri Kıpır Kıpır Oynatıyor !  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar