Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Dörtyol İlçe Kongresi Yapıldı

Gökhan Özer İlçe Başkanı Seçildi

CHP Dörtyol İlçe Kongresi Yapıldı

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dörtyol İlçe Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 2 adayın ilçe başkanlığı için yarıştığı kongrede yapılan seçimler sonucunda Gökhan Özer CHP Dörtyol İlçe Başkanı oldu.
Atatürk Parkında yapılan kongreye CHP Hatay İl Başkan Yardımcısı Haydar İnsan, CHP Erzin, Payas İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkan ve Üyeleri, Gençlik Kolları Başkan ve Üyeleri, Delegeler ve Partililer katıldı. Gerçekleşen kongreye İlçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler de katılım göstererek kongrenin hayırlı olmasını temenni ettiler.
Dörtyol Atatürk Parkında Saat 10:00’da başlayan kongrede toplantı yeter sayısının sağlanmasının ardından kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongre başkanlık divanı belirlendi.
CHP İl Başkan Yardımcısı Haydar İnsan, kongre divan başkanlığını yaptığı toplantıda 2016-2017 dönemi Yönetim Kurulu çalışma raporu ve hesap raporu okunarak ayrı ayrı ibra edilerek oy çokluğuyla kabul edildi.
Kongrede bir teşekkür konuşması yapan CHP Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hizmet etmek için büyük bir heyecan ile devraldığı ilçe başkanlığı görevini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel merkez teşkilatları başta olmak üzere tüm teşkilatlar ile uyum içerisinde çalıştıklarını yine aynı heyecan ve şevk ile görevi yeni gelecek olan ilçe yönetimine CHP bayrağını teslim etmenin onurunu yaşadığını belirterek, kongrede 2 adayın CHP’yi daha ileriye taşımak ve hizmet etmek için çaba içerisinde olacaklarına inandığı kaydeden Gökisaoğlu, “hangi arkadaşımız kazanırsa kazansın, kazanan CHP olacak. İlçe Başkanlığı görevim süresince birlikte çalıştığım yönetim kurulu üyeleri olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, il teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, delegelerimize, referandum ve seçim çalışmalarımızda birlikte ülkemizin ve Cumhuriyetimizin geleceği için birlikte mesai harcadığımız herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kongre Divanı tarafından oy kullanımı öncesi ilçe başkanlığına aday olan Hasan Çelebi ve Gökhan Özer’i konuşmalarını yapmak üzere tek tek kürsiye davet etti. Kongrede birer selamlama konuşması yapan her iki aday da CHP’ye hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirterek Cumhuriyet Halk Partisi hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için gayretle çalışacaklarını belirterek delegelerin oylarıyla kendilerine destek olmalarını istediler.
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. İlçe Başkanlığı için iki adayın yarıştığı kongrede kayıtlı 154 delegenin oy kullandığı seçimde 80 delegenin oyunu alan Gökhan Özer ilçe başkanı seçilirken, Hasan Çelebi ise 74 oy aldı. Bu seçim sonucuna göre Cumhuriyet Halk Partisinin Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer oldu.
Yapılan kongrede CHP Dörtyol ilçe Başkanı seçilen Gökhan Özer tebrikleri kabul etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar