Skip Navigation Links

Ahmet Aslan 'Minnet Eylemem' Demeye Geliyor!

Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, İskenderun’da ve Antakya'da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

Ahmet Aslan 'Minnet Eylemem' Demeye Geliyor!

Magazin   A+a-

Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, İskenderun’da ve Antakya'da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin her köşesinde ses sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Gergedan Yapım ve Organizatör Anıl Yıldız, bu kez Ahmet Aslan'ı İskenderun'da ve Antakya'da sevenleriyle buluşturacak.

Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan ve geleneksel şarkıları kendine has tarzıyla yorumlayan Ahmet Aslan, 11 Aralık Pazartesi akşamı İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)  Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı ve 12 Aralık Salı akşamı Meclis Kültür Sanat Merkezi sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelecek.

Konserde sevilen şarkılarının yanında albümlerinde yer almayan şarkıları da seslendirecek olan Ahmet  Aslan, son dönemde repertuara türküleri de ekledi. Türkçe, Kurmancî ve Kirmackî şarkıları dervişhane bir ruh haliyle seslendiren Aslan İskenderun ve Antakya'da unutulmaz bir geceye imza atacak.

İskenderun'da, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)  Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında gerçekleşecek olan konserin başlama saati 20.00’da. Konserin biletlerini Biletix'ten temin edebileceğiniz gibi Joker Vip Cafe, 326 Sokak Cafe ve Park Forbes Garaj Cafe Lounge'dan da temin edebileceksiniz.

Antakya Meclis Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek ikinci konserin biletlerini ise, Saray Saatçilik ve Meclis Kültür Sanat Merkezi Gişelerinden ve Biletix'ten temin edebileceksiniz. Bizden size öneri, konser öncesi rezervasyon ve bilgi için 0 (507) 355 78 78’i arayın. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet