Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye Şampiyonu Öğrenciler İGC’de..

Türkiye Şampiyonu olan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayanlar Sutopu sporcuları İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Türkiye Şampiyonu Öğrenciler İGC’de..

Gündem   A+a-

 2016-1017 sezonunda U-19 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayanlar Sutopu sporcuları  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.
Başantrenör Murat Kaptanoğlu ile Milli Takım Antrenörlerinden Ökkeş Türkmen Çiçek ile birlikte gelen genç bayan sporcular, çok çalıştıklarını, daha büyük başarılar elde etmeyi hedeflediklerini söylediler.
Başantrenör Murat Kaptanoğlu, İzmir’de oynadıkları final maçında galip gelerek Türkiye Şampiyonu olarak İskenderun’a döndüklerini söyledi. Kaptanoğlu, asıl gururlarının takımda  Elisa Kenar, Meryem Naz Süral, Ayşe Kılıç, Zeynep Kılıç, Ecehan Temel, Melis Kuseyri, Nazlıcan Bulut ve Ceren Bulut adlı
8 sporcunun milli olduğunu ve bu sayının önümüzdeki yıl yapılacak seçmelerle artabileceğini belirtti.
Rakipleri olan Galatasaray, Adalar ve diğer takımların geniş imkanlarla mücadele verdiklerini ancak kendilerinin özel bir havuzunun olmamasının sıkıntısını yaşadıklarını belirten Kaptanoğlu şöyle konuştu:
“15 yıl önce kurulan bir spor kulübüyüz. O günden bugünü çok sayıda sporcu yetiştirdik. Önceleri sadece yüzme ihtisas olarak çalışırken daha sonra sutopu sporunu da bünyemize aldık. Yeterli imkanlar olmamasına rağmen 2012 yılından itibaren Milli Takımımıza çok sayıda sporcu verdik. Bu kardeşlerimiz yurt dışındaki müsabakalarda yer aldılar. Çok çalışmamızın meyvelerini alıyoruz. U19 Bayanlar 1.Ligi’ndeki geçen yıl yaşadığımız şampiyonluk bizi adeta kamçıladı. Büyük ve imkanları geniş takımlar arasından bir ilçe takımı olarak sıyrılmamız çok önemliydi. Sporcularımız 5-6 yaşından bu yana bizimle çalışıyorlar. Biz 8 antrenörle çalışıyoruz. Kendi tesislerimize sahip olursak, bu başarılarımızı çok daha üst seviyelere çıkarırız.”
Milli Takım Antrenörlerinden  Ökkeş Türkmen Çiçek de yaptığı açıklamada, kulübün sporcuları arasından bu yıl da Milli Takım’a bazılarının seçilmesini beklediğini ifade ederek, “haftada 18 saat çalışıyoruz. Yeni sezonda da şampiyona yaraşır bir takım olarak mücadele etmek istiyoruz. Tüm sporcu kardeşlerime başarılarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar