Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Belediye İş Sendikasına bağlı Belen Belediyesi’nde kadrolu işçiler ile ilgili Toplu İş Sözleşmesi teklifi üzerine görüşmeler başladı.

Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Belen   A+a-

 Belediye İş Sendikasına bağlı Belen Belediyesi’nde kadrolu işçiler ile ilgili 2018 yılı mali ve sosyal haklar üzerinde yapılan ve sendikanın işverene vermiş olduğu Toplu İş Sözleşmesi teklifi üzerine görüşmeler başladı.
Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç arasında mutabakata varılan 4 madde de ise imzalar atıldı.
Belen Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen görüşmelere; Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, Belen Belediyesi sendika temsilcisi Bestami Güney, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ferdi Ölmez katıldı.
Belediye Başkanı Adnan Vurucu, sendika ile görüşmelerin başlamasının ardından yaptığı değerlendirmede; “2018 yılı için işçilerimiz sosyal ve diğer haklar konusunda görüşmelerimizin başlamasından ötürü hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. İlk dört maddede mutabakata vardık, inşallah diğer maddelerde de güzel bir süreçle sözleşmemizi imzalarız. İfadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar