Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuzlu Esnafların Ruhsatları Başkan Culha’dan..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı almaya hak kazanan Arsuzlu esnafları makamında ağırladı.

Arsuzlu Esnafların Ruhsatları Başkan Culha’dan..

Arsuz   A+a-

 İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı almaya hak kazanan Arsuzlu esnafları makamında ağırlayarak ruhsatlarını takdim eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Esnaf, bir şehrin hayatı damarı demektir" dedi.
 
Seçildiği günden beri halkın ve esnafın arasında olan ve talepleri bizzat dinleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçede istihdamın artması ve ekonominin geliştirilmesinde etkin çalışmalarda bulunuyor.
 
Başkan Nazım Culha, Arsuz'da işyeri açacak olan işletmecilere teşekkür etmek ve esnafın sorunlarını dileyerek karşılık çözüm arayışında bulunmak amacıyla başlattıkları yeni uygulama ile Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat Birimine İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı almak üzere müracaat eden ve hak kazanan ilçe esnaflarını Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ile birlikte makamında ağırladı.   
 
ESNAFLARIMIZI ÖNEMSİYORUM
 
Esnafın talep ve önerilerini dinleyen ve işyerlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Nazım Culha, özellikle halktan ve esnaftan gelen talepler doğrultusunda sorunlara çözüm bulmaya yönelik ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek sorunların çözümünde karşılıklı istişareye büyük önem verdiklerini ifade etti.  Başkan Nazım Culha konuşmasında, "Esnaf, bir şehrin hayat damarı demektir. Arsuz esnafı kalkındıkça, kazanan Arsuz halkı olacak. Bu anlamda kısa bir süre önce başlattığımız yeni bir uygulama ile İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatını almaya hak kazanan esnaflarımızın ruhsatlarını makamımda ağırlayarak bizzat takdim ediyorum. Zira ilçemizde ekonomiye katkı sunan ve istihdam sağlayan işletmelerimizi, esnaflarımızı önemsiyorum. Siz değerli esnaflarımıza da hayırlı işler, bereketli ve bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.    
 
Başkan Culha'nın misafirperverliğinden ve yeni uygulamadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar akabinde işyerlerine asılmasında kolaylık sağlaması ve estetik bir görünüme sahip olması için özel çerçeveletilmiş ruhsatlarını Başkan Culha'dan teslim alarak teşekkür ettiler. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş