Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’un Geleceği İçin Kolları Sıvadılar..

AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptılar.

Arsuz’un Geleceği İçin Kolları Sıvadılar..

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve yönetim kurulu üyeleri Sinan Kirmit ile Değer Tultak, Arsuz Belediye Meclisi Üyesi Özcan Aslan’la birlikte bir dizi görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptılar. 
Bir çok bakan ve TBMM’de Hatay Milletvekilleri ve başka illerin vekilleriyle görüşmeler yapan AK Parti Arsuz ekibi, İlçe Başkanı Nadim Tan, Meclis Üyesi Özcan Aslan, yönetim kurulu üyeleri Sinan Kirmit, Değer Tultak’la birlikte Arsuz’un geleceğine ilişkin verimli görüşmeler yaptılar.
Arsuz’un devlet yatırımlarından maksimum düzeyde payını alması, yeni ilçe olan Arsuz’un geleceğinin sağlam bir zemine oturması açısından sorunlar ve çözüm önerilerini bir çok bakan ve milletvekiliyle görüşen AK Parti Arsuz İlçe yönetimi, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar nezaretinde ziyaretlerini gerçekleştirerek Hatay’a umutla döndüler.
AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan yaptığı açıklamada, henüz birkaç yıllık ilçe olan Arsuz’un bir çok eksiği olduğunu belirterek, kentin ana omurgasını oluşturacak devlet yatırımlarından maksimum düzeyde pay almak adına görüşmeleri yaptıklarını ve ilgili bakanlıklara ilettiklerini söyledi ve kendileriyle yakından ilgilenen bölge milletvekillerine teşekkür etti. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş