Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü İskenderun’da!..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İŞKUR’un istihdam konusunda önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü İskenderun’da!..Web
TV

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel ile birlikte İskenderun Atatürk anıt alanına gelen "İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü"nde düzenlenen bilgilendirme programına katıldı.
Düzenlenen program hakkında bilgiler veren Yüksel,  mobil hizmet aracının ülke genelinde birçok ile gittiğini belirterek, bu hizmet aracıyla kurum hizmetlerini tanıtmak ve vatandaşların hizmetlerden daha fazla faydalanmasının amaçlandığını kaydetti.
Başkan Seyfi Dingil ise gezici mobil hizmet aracıyla işveren ve iş arayanların buluşturulduğunu belirterek, böylelikle hizmetin vatandaşın ayağına getirildiğini söyledi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Mobil hizmet aracında görev alan iş ve meslek danışmanları vatandaşları iş ve meslek alanlarında bilgilendirmelerde bulunuyor. Milli istihdam seferberliği ile tüm imkânlar devrede, hizmetler ihtiyaç sahiplerinin ayağına gidiyor. 
Yapılan konuşmaların ardından İŞKUR Otobüsü “Çalışma hayatında milli seferberlik” kapsamında broşürler ve stantta danışmanlar aracılığı ile İŞKUR’un faaliyetleri anlatılarak farkındalık oluşturma noktasında bilgilendirmede bulundu.
 
 
İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü İskenderun’da!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar