Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz CHP’de Faik Çekin’le Yola Devam..

CHP Arsuz 2. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı A. Faik Çekin bir kez daha güven tazeledi.

Arsuz CHP’de Faik Çekin’le Yola Devam..

Arsuz   A+a-

 Divan başkanlığını CHP Parti Meclisi Üyesi ve Parti Okulu Genel Başkan Başdanışmanı Yıldırım Kaya’nın divan üyeliğini ise Avukat Hakan Mazman İle Eczacı Semir Topaloğlu’nunun yaptığı kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, PM Üyesi ve Milletvekili Mevlüt Dudu, İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Hatay Milletvekilleri Hilmi Yarayıcı ve Birol Ertem, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Kurultay Delegeleri, milletvekili aday adayları, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.
 
Canan Karaciğer’in adaylıktan çekildiği, Faik Çekin ve Mahmut Şirin’in yarıştığı kongrede 373 delegeden 322’si oy kullandı. Avukat Faik Çekin 190 oy alarak güven tazelerken, Mahmut Şirin ise 125 oy aldı. 7 tane oy da geçersiz sayıldı.
 
Av. Faik Çekin’in listesinde şu isimler yer aldı: Hüsniye Selin Acar, Müntecep Berkyürek, Şevket Ekenel, Mustafa Gökpınar, Yunis Güllü, Burçin Harbiyeci, Eşref Karayün, Mevlüt Kılıç, Necdet Kıyılı, Emel Turan, Ahmet Tümkaya, Eda Yeşilgün, Ganiye Yiğit, Nihat Yumuşak.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş