Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehitlikteki Türk Bayrakları Yenilendi...

Hatay Büyük Şehir Belediyesinden Anlamlı Çalışma

Şehitlikteki Türk Bayrakları Yenilendi...

Gündem   A+a-

  Sosyal yaşamın her alanında vatandaş memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Hatay Büyük Şehir belediyesi anlamlı ve duyarlı bir davranışla İskenderun Asri mezarlığında bulunan Türk Bayraklarını yeniledi.
     Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'ın gördüğü lüzum üzerine verdiği talimat doğrultusunda şehitlikteki eskiyen,yıpranan,yırtılan ve rengi solan Türk Bayrakları minik öğrencilerin işbirliğiyle yenilenerek daha güzel bir görüntüye kavuşturuldu.
     Ülkemizin bekası için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin mezarları başında bulunan Türk Bayraklarının zaman içerisinde hava koşullarından ötürü renginin solduğu ve yıprandığı gerçeğinden yola çıkan Büyük Şehir Belediyesi yetkilileri " Bu vatan uğruna can veren şehitlerimizin mezarlarına gereken önem ve saygıyı göstermek en büyük ödevimizdir.Minik öğrencilerimizin bu çalışmada bizlere yardımcı olması gurur kaynağımız oldu.Bu sayede öğrencilerimize hem milli birlik şuuru aşılamayı; hemde vatanın her karış toprağının kutsal emanet olduğunu  ve vazgeçilmeyeceği olgusunu yaşatmayı hedefledik.Öğrencilerimizin verdiği destekle aziz şehitlerimizin ruhlarını bir kez daha yad ettik" şeklinde görüşlerini ifade ettiler.
     Hatay Büyük Şehir Belediyesinin gerçekleştirdiği bu anlamlı çalışma başta şehit yakınları olmak üzere vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş