Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatmek Öğretirken Eğlendiriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) düzenlediği aktivitelerle adından söz ettiriyor.

Hatmek Öğretirken EğlendiriyorWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Kurulduğu günden bu yana geçen süre zarfında Hataylı vatandaşların hem mesleki hem kişisel gelişimlerine katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) düzenlediği aktivitelerle adından söz ettiriyor.

Bünyesindeki birçok kursla kursiyerlerin hem meslek sahibi olmalarına hem de mesleklerindeki gelişimlerine katkı sunan HATMEK, kursiyerlerinin yeteneklerini her ortamda sunmaları için açılan sergilerle onlara olanak sağlıyor.

Bu olanakların haricinde yeni başlatılan gün sonu müzik dinletisi ile geçirdikleri eğlenceli dakikalar ile ilgili düşüncelerini paylaşan HATMEK kursiyerleri, bu keyifli anların yıl boyunca devam etmesini talep ederek uzun süreli eğitim gördükleri kurs saatleri içinde bu türlü eğlencelerin kendilerini daha da motive ettiğini, dışarıda ve yanı başımızda yaşanan olumsuzluklardan bir nebze olsun sıyrılarak moral ve motivelerini attırdıklarının belirttiler.

Ayrıca hem kendilerinin hem de eğitimcilerinin motivasyonunu artırmak için ders aralarında müzik dinletisi yapılmasının çok iyi düşünüldüğünü ve bu konuda böyle eğlenceli ortam yaratılmasına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'a teşekkürlerini ilettiler.
 
Hatmek Öğretirken Eğlendiriyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar