Skip Navigation Links

HBB Kadın Basketbol Takımı Avrupa’yı Titretiyor

Hatay’ın Kadın Basketbol Takımı Avrupa liginde şehrimizi ve Türkiye’yi gururlandırmaya devam ediyor.

HBB Kadın Basketbol Takımı Avrupa’yı TitretiyorWeb
TV

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın vizyonuyla kültürel, sanatsal, sportif aktivitelerle Türkiye’nin en hızlı gelişen şehirleri arasına adını yazdıran serhat şehrimiz Hatay’ın Kadın Basketbol Takımı Avrupa liginde şehrimizi ve Türkiye’yi gururlandırmaya devam ediyor.
 
HATAY TÜRKİYE’NİN TANITIMINDA LOKOMOTİF GÖREVİ ÜSTLENİYOR
 
Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi ve Eurocup’ta yenilgisiz yoluna devam Hatay’ın Melekleri basketbol dünyasında hatırı sayılır bir konumda yoluna ilerliyor. Türkiye’nin tanıtımı noktasında lokomotif görevi üstlenen Hatay; Expo2021, Unesco Gastronomi Şehri ünvanı ve sportif başarılarla Avrupa’nın en iyi basketbol takımlarından birine sahip olarak Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor.
 
HBB BASKETBOL TAKIMI YENİLMEZLİK ÜNVANINI KORUYOR
 
Eurocup D grubunda 5’inci maçında ACS Sepsi takımını Antakya Kapalı Spor Salonu’nda ağırlayan HBB Kadın Basketbol Takımı yenilmezlik ünvanını koruyarak Avrupa macerasında 5’inci galibiyetini aldı. Türkiye’de ve Avrupa’da yenilgisiz yoluna devam eden HBB Basketbol Takımı Antrenörü Katerina Chatzidaki’nin başarılı oyuncuları rakibini 73-67 yendi. 
 
NAMAĞLUP İKİ TAKIM PAZAR GÜNÜ KARŞILAŞACAK
 
HBB Kadın Basketbol Takımı 26 Kasım Pazar günü ligde kendisi gibi yenilgisiz yoluna devam eden Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımıyla karşılacak. 14.30’da TRTSPOR’dan naklen yayınlanacak maç Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak.
 
 
 
HBB Kadın Basketbol Takımı Avrupa’yı Titretiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet