Skip Navigation Links

41 Vaadi Anlatmak Tüm Aday Adaylarının Görevi Olmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun '

Politika   A+a-

41 Vaadi Anlatmak Tüm Aday Adaylarının Görevi Olmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “41 Vaad”ini her ortamda anlatmanın, toplumu bilinçlendirmenin tüm aday adaylarının görev bilmesinin önemine işaret etti. Yaptığı yazılı açıklamada, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren çok önemli söylemler bulunduğuna dikkat çeken Ali Oğuz, “
Bana göre bir CHP Hatay milletvekili aday adayına bugünlerde düşen görev genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’nun topluma yönelik 41 vaadini köy köy ,sokak sokak gezerek halka anlatmaktır. Ben bulduğum her ortamda genel başkanımızın 41 vaadini anlatıyorum. Bu 41 vaad de toplumun her kesimine yönelik söylemler var. İşçiler için emekliler için, esnaf için, Çiftçi için, sanayimiz için. Söylediğim gibi toplumun her kesimi için önemli projeler var. Aile sigortası kavramı var mesela. Toplumun tamamını ilgilendiriyor. Fakir ailelere yapılacak yardımın bir lütuf olmaktan çıkarılıp, altıyüz lira maaş verilmesi var. Bunları anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz. Sosyal adaletin sağlanması için neler yapılması gerektiğini anlatıyoruz. Güçlü, sağlam bir ekonomik yapıya kavuşmamız için yapacaklarımızı anlatıyoruz. Gençlerin, öğrencilerin beklentilerine karşılık, yapacaklarımızı, 41 vaadin engelli yurttaşlarımız için getirdiklerini anlatıyoruz.
Kısacası yerine getirmemiz gereken 41 vaadimiz var. Anlatacağız, İktidara geleceğiz, uygulayacağız. Mutlu, büyük, müreffeh Türkiye’yi yaratacağız. Çünkü biz, Türkiye’yi seviyoruz, insanlarımızı seviyoruz. İnsanlarımız için yapacağımız çok şey var.” Dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet