Skip Navigation Links

Ağaç Budama Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin kent genelindeki tüm parklarda ve yeşil alanlarda çalışmalarına tüm hızıyla

Ağaç Budama Çalışmaları Sürüyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin kent genelindeki tüm parklarda ve yeşil alanlarda çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
 
İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir İskenderun için sürdürdüğü hizmet kapsamında Denizciler, Bekbele,Sarıseki ve Karayılan’daki yeşil alanlarda ağaç bakım ve budama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediyemizin sorumluluğundaki tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım ve budama hizmetlerini özenle yapıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında kış mevsimi süresince yürütülecek olan budama çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, cadde, sokak ve parklarda ağaç budama çalışmalarını titizle sürdürüyor” dedi.
 
 
AĞAÇLAR BUDANARAK BAKIMLARI YAPILIYOR
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bitkilerin bahar ayında daha sağlıklı olması için budama çalışmalarının yapıldığını belirterek “Mahallelerde bulunan parklarda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının ardından ağaçların bahara daha sağlıklı olması için budama yapılıyor. Budama çalışmalarımızın büyük bir özenle yürütülerek, ağaçların yere sarkan dalların temizlenmesi, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar budanarak bakımları yapılıyor” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet