Skip Navigation Links

İkem’li Yüzücüler Hatay’ı Temsil Edecek

Türkiye Yüzme Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan “ 11-12 Yaş Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakası” 24-26 Kasım tarihlerinde Gaziant

İkem’li Yüzücüler Hatay’ı Temsil Edecek

Gündem   A+a-

 
Türkiye Yüzme Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan “ 11-12 Yaş Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakası” 24-26 Kasım tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak.

            Geçtiğimiz ay içerisinde Antakya’da yapılan “11-12 yaş İl içi Baraj Geçme Müsabakaları“ sonucunda, Bölge Müsabakalarında Hatay ilini temsil etmeye 4 sporcu hak kazandı. Aynı zamanda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü’nde lisanslı olarak yüzen 4 sporcudan 3’ü İkem’li. Geçen yıl Türkiye Finali yüzen Utku Polat, Emir Peköz ve Eylül Arbaç Bölge yarışmalarında başarılı olmak adına hafta sonu Gaziantep’te kulaç atacaklar.
            27 yıllık geçmişiyle akademik anlamda başarısını ispatlamış İkem Koleji, spor alanında yaptığı desteklerle de başarılı olmaya devam ediyor.

            Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu ile Yüzme alanında son 9 yıldır üst üste başarılar kazanan İkem Koleji Yüzme Takımı bu yıl daha da iddalı. 
            Hatay’ı temsil edecek olan dört sporcudan üçünün İkem’li olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel İkem Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz “ Spor alanında yatırımlarımızı ve desteklerimizi sürdürüyoruz. İkem koleji akademik başarılarının yanında, sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki başarıları ile kendini ispatlamış bir kurumdur. Birçok spor dallarında Ulusal anlamda başarılarımız mevcut . Yüzücülerimizde antrenmanlarını ve okul eğitimlerini aksatmadan planlı ve programlı olarak çalışmalarına devam ediyorlar. Haftanın her günü sabah 5.30’da kalkıp havuz antrenmanından sonra okula geliyorlar. Büyük bir özveri ve gayret ile çalışıyorlar. Böyle başarılarını görmek bizleri mutlu ediyor. Bölge yarışmalarında Hatay’ı Temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet