Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Buranın Ekmeğini Ye, Cizrespor’a Destek Ol!

Özelleştirilmesinin ardından bölgeye pek bir faydası olmayan İskenderun Limanını işleten LİMAK grubu, İskenderun’a bir şey vermediği gibi Cizrespor’a

Buranın Ekmeğini Ye,  Cizrespor’a Destek Ol!

Gündem   A+a-

 
Özelleştirilmesinin ardından bölgeye pek bir faydası olmayan İskenderun Limanını işleten LİMAK grubu, İskenderun’a bir şey vermediği gibi Cizrespor’a sponsor oldu.
 
Cizrespor LİMAK reklamlı formasıyla Payas’ta maça çıktı, herkes baka kaldı!
 
Özelleştirilmesinin ardından İskenderun Limanını işleten Nihat Özdemir’in sahibi olduğu LİMAK, bölgeye ve bölge insanına fayda sağlamaması konusu gündemdeyken, bu defa dallga geçer gibi bir olay yaşandı.
 
                Payasspor ile oynayacağı maç için bölgeye gelen Cizrespro’un formasında LİMAK’ın reklamı vardı. Maça LİMAK göğüs reklamıyla çıkan Cizrespor puanını alıp Cizre’ye dönerken, son sırada avaraj takımı haline gelen Payasspor ise göğüs reklamından yoksun maça çıktı.
 
                Maça gelenlerin tepkisini de çeken bu durum, İskenderun kamuoyunda da tepkiye neden oldu. Bölgenin ekmeğini yiyen, buradan para kazanan LİMAK’ın Cizrespor’a destek olup, hiç bir bölge takımına destek olmaması tepkileri daha da artırıyor.
                Aldığımız bilgilere göre LİMAK, Cizrespor başta olmak üzere bir çok güneydoğu takımının da kamp spnsorluğunu yapıyor.
                Özellikle sezon başı ve devre arasında güneydoğu takımlarını Antalya’daki otellerinde ağırlayan LİMAK’ın bu tutumu ekmek yediği yere ihanet olarak algılandı.
 
                Payasspor’un yönetiminin bu duruma tepki gösterip, LİMAK ile iletişime geçerek haklarını aradı mı bilinmez ancak, buranın ekmeğini yiyip buradan para kazanan bir firmanın sadece güneydoğu takımlarına sponsor olup destek verilmesi kabul edilecek gibi değil.
                LİMAK bu sezon da devre arası kampı için 
Diyarbekirspor, Erganispor, Dersimspor, Şanlıurfaspor, Batman Petrolspor, Cizrespor, 12 Bingölspor gibi takımları Belek’te ki otelinde ücretsiz ağırlayacak.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş