Skip Navigation Links

Başkan Culha'dan Spora Tam Destek

Nazım Culha Arsuz Karaağaç Spor 1967'nin müsabakalarını taraftarlarla beraber tribünden izleyerek ilçenin futbol takımlarına destek oldu.

Başkan Culha'dan Spora Tam Destek

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Gözcüler Spor ve Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor 1967'nin müsabakalarını taraftarlarla beraber tribünden izleyerek ilçenin futbol takımlarına destek oldu. 
 
Amatör sporun gelişmesi adına her zaman sporcuların yanında olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Gözcüler Spor'un, Körfez İskenderun Spor ile Gözcüler Spor Sahasında yaptığı müsabakayı kulüp yöneticileri ve taraftarlarla beraber tribünden izledi. 
 
Arsuz Gözcüler Spor'un ataklarında çoğu zaman hop oturup, hop kalkan ve galibiyeti getiren gollerde taraftarlarla beraber aynı sevince ortak olan Başkan Nazım Culha, galibiyet sonrası kulüp yönetimi, meclis üyeleri ve taraftarlarla ile birlikte futbolcularla bütünleşti.
 
Müsabaka sonrası Başkan Nazım Culha, teknik heyet ile beraber futbolcuları tebrik ederek "Süper amatör liginde mücadele ederek ilçemizi temsil eden ve sahasında İskenderun Körfezspor'u 3-1 yenerek bizleri gururlandıran Arsuz Gözcüler Spor'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
 
"Takımımıza İnancımızı ve Güvenimizi Arttırarak Sürdüreceğiz"
 
Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor 1967'nin ateşli taraftarları arasında yerini alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Karaağaç Spor Tesisleri'nde düzenlenen Arsuz Karaağaç Spor 1967 ile Nevşehir Spor'un futbol müsabakası öncesinde Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımının soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. İlçedeki hiç bir takımı yalnız bırakmayan ve desteğini de esirgemeyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, tribüne gelişinde taraftarların yoğun desteğiyle karşılandı.
 
Bölgeye yaptığı başarılı hizmetlerle bölge insanının taktirini kazanan ve spor kamuoyu tarafından spor ve sporcunun babası olarak görülen Başkan Nazım Culha'ya Arsuz Karaağaç Spor 1967 Kulüp Başkanı Nevzat İnan, yönetim kurulu adına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 
 
Arsuz Karaağaç Spor 1967'nin Nevşehir Spor'a 2-1 mağlup olmasının ardından "Futbolda kazanmakta var, kaybetmekte" ifadelerini kullanarak futbolculara moral veren Başkan Nazım Culha, "BAL liginde oldukça güzel bir şekilde mücadele ederek grup lideri Nevşehir Spor karşısında 2-1 kaybeden takımımıza kalan maçlarından canı gönülden başarılar diliyorum. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Bizler Takımımıza inancımızı ve güvenimizi arttırarak sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet