Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Belediyesi Kışa Hazırlık Çalışmalarını Hızlandırdı

Belen Belediyesi, kış mevsimine yönelik hazırlık çalışmalarını hızlandırdı.

Belen Belediyesi Kışa Hazırlık Çalışmalarını Hızlandırdı

Belen   A+a-

 Sonbaharın yağmursuz çamursuz günlerini iyi değerlendirmek amacıyla kış sezonu öncesinde altyapı dere ıslah çalışmaları ve box köprü çalışmaları Belen Belediyesi’nin ilgili birimleri tarafından hummalı bir şekilde yürütülüyor.
 
Belen’in Cumhuriyet Mahallesi ve Karapelit mevkiinde box köprü çalışması, dere ıslah çalışmaları da aralıksız devam ediyor.
Yapılan çalışmaları denetleyen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine yapılan çalışmaları ekibiyle birlikte yerinde inceledi.
 
Çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Başkan Vurucu, “Atık suların Sellerin meydana getirebileceği taşkın felaketleri dikkate alarak, kış mevsimi öncesinde alınması gereken önlemleri alıyoruz. Olası taşkınların zararını en aza indirgemek amacıyla, akarsu ve dere yataklarını ıslah etme çalışmalarımız sürüyor.” Dedi.
 
 Altyapı çalışmalarına önem verdiklerini anlatan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Yaptığımız her çalışma vatandaşlarımızın rahatı, sağlıklı ve modern bir kentte yaşamalarına imkân tanımak içindir.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar