Skip Navigation Links

Mehmet Tolan Belediye İş’e Aday !

Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanlığı görevini uzun yıllardır yürüten Abdi Ataç’a rakip çıktı.

Mehmet Tolan Belediye İş’e Aday !

Gündem   A+a-

 
Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanlığı görevini uzun yıllardır yürüten Abdi Ataç’a rakip çıktı.
 
Reyhanlı Belediyesi Çalışanı ve Belediye İş Sendikası Reyhanlı Belediyesi Temsilcisi Mehmet Tolan, Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.
Çalışmalarına hız verdiği yaptığı ziyaretlerden de anlaşılan Mehmet Tolan, Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’u da ziyaret etti.
 
Tüm üyelerin desteğini beklediğini belirten bir açıklama yayınlayan Mehmet Tolan, açıklamasında şöyle dedi;
 
Reyhanlı Belediye -İş Sendikası Temsilcisi olarak Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanlığı’na aday olarak başvurdum.
 
İşçilerin sorunlarının çözümü noktasında var gücüyle çalışmaya hazır olduğumu "Emekçi kardeşlerimizin çalışma şartlarının en iyi noktaya getirilmesi ve onların haklarının alın terleri kurumadan verilmesi için adayım olduğumu, Emeğe dönük, güçlü, mücadeleci, demokratik bir Türk-İş yaratmanın ön koşulunun güçlü ve mücadele etmekten kaçmayan bir Belediye-İş Sendikası’nın şart olduğunu belirtmek isterim.
 
"Gücümüzü işçilerimizden alacak, Belediye Başkanımız ve Belediye bürokratlarımızla işçilerimiz arasında köprü vazifesi görmek için adayım"
 
"Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlığa ancak emeğinin hakkını alan işçilerin adımları,
onların refah toplumunun inşasına yaptıkları işle katkı sunmaları ile ulaşılacaktır; işçi için refah, çalıştığı koşulların iyileştirilmesi, haklarının verilmesidir. Başı dik, sırtı pek insanların Hatay' ı olmalıdır"
 
1983 doğumlu Hatay Reyhanlı ilçesi doğumluyum. 2001 yılından bu yana 16 yıl Reyhanlı Belediyesinde çalışmaktayım. Reyhanlı Belediyesinde 2014 yılından bu yana Belediye İş Sendikası Temsilcisi olarak görev yapmaktayım.
 
25 Kasım 2017 günü yapılacak olan seçimlerde Hataya hizmet vermek adına Reyhanlı Belediye -İş Sendikası Temsilcisi olarak Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanlığı’na aday olarak başvurdum. Desteklerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet