Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Balkan şampiyonu Ayşe'den Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediyespor Tekvando sporcusu Ayşe Demirsavcı ve Antrenör Mehmet Korhan,Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Balkan şampiyonu Ayşe'den Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Gündem   A+a-

 Edirne’de düzenlenen 19. Balkan Tekvando Şampiyonasına katılan İskenderun Belediyespor Tekvando sporcusu Ayşe Demirsavcı ve Antrenör Mehmet Korhan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
  İskenderun Belediyespor sporcusu Ayşe Demirsavcı’nın Türkiye’nin ve İskenderun’un gururu olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Sporcularımız ülke geneli ve uluslararası düzenlenen şampiyonalarda İskenderunumuzu en iyi şekilde temsil ediyor. Sporcularımız göstermiş olduğu başarılar ile İskenderun’un adını ülke genelinde en iyi şekilde duyuruyorlar. Sporcumuz Ayşe Demirsavcı’nın elde etmiş olduğu bu başarı bizleri son derece memnun etmiştir. Her zaman yanındayız. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
  Antrenör Mehmet Korhan ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, “Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan’dan sporcular ile katıldı. Sporcumuz Ayşe Demirsavcı milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olarak bizleri büyük bir mutluluk yaşattı” diye konuştu.
  Ayşe Demirsavcı ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, daha büyük başarılara imza atmak içim yoğun bir şekilde çalışacağını söyledi.
  Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, şampiyon sporcu Demirsavcı’ya teşekkür plaketi takdim ederek, çeşitli hediyeler verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş