Skip Navigation Links

İSGİAD’tan Şehit ve Gazi Çocuklarına Burs..

İskenderun Genç İşadamları Derneği tarafından her yıl yapılan dayanışma gecesi bu yıl Anemon Oteli’nde gerçekleştirildi.

İSGİAD’tan Şehit ve Gazi Çocuklarına Burs..

Gündem   A+a-

 Gecede elde edilen tüm gelirin şehit ve gazi çocuklarına burs olarak verileceği açıklandı.
Yapılan geceye Hatay Vali Yardımcısı Erol Özkan, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk,İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun eski Kaymakamı Hasan Özyiğit, İsgiad üyeleri ve eşleri katıldılar.
İsgiad Başkanı Gökhan Gökten açılış konuşmasında, bu gecenin hem maddi hem manevi öneme sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bu gecemizin diğerlerinden çok önemli bir farkı var. Bu gece bu vatan için canlarını hiçe sayan bu yüce insanların çocuklarına destek olmak için buradayız.
Bu gecenin manevi önemi de maddi önemi de yüksek. Gecenin amacı etrafında bir araya gelmemiz inanıyorum ki hepimizi mutlu etti.
Türk Milleti için ezelden beri şehitlik mertebesi çok önemlidir(kutsaldır).  Türkiye Cumhuriyeti bugüne gelene kadar, bağımsız bir devlet olana kadar başta büyük Atatürk olmak üzere yüz binlerce şehit ve gazi  vermiştir. Hepsinin ruhu şad olsun.
Bizim amacımız da karınca kararınca bir destek ile şehitlerimizin ve gazilerimizin evlatlarına burs sağlayabilmektir. Bu geceden elde edilen gelir, son kuruşuna kadar bu çocuklar için harcanacaktır.
Değerli konuklar, tamamen  İsgiad Yönetim  Kurulu’nun kararı ile bu anlamlı geceyi düzenliyoruz. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Diliyorum ki, bizim gibi toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşları bu vatanın çocuklarına ihtiyaçları olan destekler için gayretlerini sürdürsünler. “
Konuşmanın ardından İsgiad üyeliğine kabul edilen 7 kişiye rozetleri takıldı.
Gece, konuk sanatçı Soner Olgun’un söylediği şarkılar eşliğinde devam etti.
Toplanan paranın şehit, gazi ve çalışan emniyet mensuplarının çocukları için ilgili hesaba yatırılacağı belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Nuray 19 Eylül 2018 Çarşamba
Ben gazi çocuğuyum acaba nasıl ulaşacağım bu siteye
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet