Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’de Endüstri Projeleri Yönetimi Semineri

Endüstri Projeleri Yönetimi” konulu sunumda, öğrenciler, öğretim elemanları ve iş dünyasından katılımcılar ile bir araya geldi.

İSTE’de Endüstri Projeleri Yönetimi Semineri

Eğitim   A+a-

 Yrd. Doç. Dr. Emin Taner  ELMAS, İskenderun Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin (İSTE-TTO) organizasyonunda; “Endüstri Projeleri Yönetimi” konulu sunumuyla, öğrenciler, öğretim elemanları ve iş dünyasından katılımcılar ile bir araya geldi.
 
“Endüstri Projeleri Yönetimi” konusundaki seminerinde katılımcılar ile bir araya gelen İSTE Enerji Enstitüsü Müdürü ve İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emin Taner  ELMAS, çeşitli ağır sanayi ekipmanları ve makinalarının tasarım, projelendirme, üretim, kalite kontrol, montaj, devreye alma ve teslim süreçlerine ait görsel sunumların da bulunduğu bir bilgilendirme yaptı. 
 
Endüstriyel üretime ait, çeşitli basınçlı ekipmanlar, buharlı kazanlar, ısı eşanjörleri, enerji santralleri, tanklar, ısı enerjisi üreten ekipmanlar ve makinalar hakkında bilgi verip, tanıtımlarını yapan Yrd. Doç. Dr. Emin Taner  ELMAS; katılımcılar arasındaki genç mühendis adaylarına da seslenerek; “Sizler yarının akademisyen, bilim insanı, mühendislerisiniz. Proje yönetmek sizler için hayati önem taşımaktadır. Unutmayınız ki proje yönetiminin üç temel unsuru vardır: Kalite, Bütçe ve Takvim. İş ayrışım yapıları, projedeki görevler ve alt görevler, kritik yol metodu, proje ağ çizelgesi, PERT yöntemi, Proje Revizyonu, Risk Yönetimi kavramlarına hâkim olmak ve doğru analiz yapmak sağlıklı bir proje için olmazsa olmazlardır. Sizler bu konularda ayrıntılı bilgiye sahip olacaksınız ki hata yapmayasınız” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş