Skip Navigation Links

Bizler Sizlere Güveniyoruz Dedikodulara Fırsat Vermeyeceğiz...

Payas Spor Kulüp Başkanı Osman Tufan ile yöneticiler antrenman öncesinde futbolcularla toplantı yaptı...

Bizler Sizlere Güveniyoruz Dedikodulara Fırsat Vermeyeceğiz...

Spor   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, Cumartesi günü Payas ilçe stadında oynayacağı Cizre Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Bölükbaşı nezaretinde sürdürüyor.
"YÖNETİM OLARAK HOCAMIZ MURAT BÖLÜKBAŞI'NIN YANINDAYIZ"
Cumartesi günü Payas ilçe stadında oynanacak olan Cizre Spor maçı hazırlıklarını sürdüren Payas Spor'un antrenmanını izleyenler arasında bulunan Kulüp Başkanı Osman Tufan, Başkan yardımcıları Bekir Tufan, Recep Yener ile Osman Oğuzhan Çolak, futbolcularla toplantı yaptılar. Kulüp Başkanı Osman Tufan, "Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda aldığımız karar doğrultusunda daha önce olduğu gibi bunda sonra da Teknik Direktörümüz Murat Bölükbaşı'nın yanındayız ve desteklemeye de devam edeceğiz. Bizler hocamıza güveniyoruz ve dışarıda yapılan dedikodulara fırsat vermeyeceğiz" dedi.
"BİZLER İNANÇLARIMIZI YİTİRMEDİK, SİZLERDE YİTİRMEYİNİZ"
Son zamanlarda alınan başarısız sonuçların ardından birtakım önlemler almak zorunda kaldıklarını belirten kulüp Başkanı Osman Tufan, "Bizler yönetim kurulu olarak tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Yönetim olarak bir takım önlemler de aldık. Biz hiç futbolcumuz ile yollarımızı ayırmak istemiyoruz. Helalleşmek isteyen var ise helalleşmeye hazırız. Sizlere verdiğimiz ücretler alnınızın akı gibi helal olsun. Artık geçmişi unutup geleceğin hesaplarını yapmamız gerekir. Bundan sonra daha da fazla çalışıp, takımımızı önce düzlüğe ardından da puan cetvelinin yukarısına doğra çıkartmanızı beklemekteyiz. Bizler inançlarımızı yitirmedik, sizlerde yitirmeyiniz" dedi.
DEVRE ARASINDA FUTBOLCU TAKVİYESİ YAPACAĞIZ
Payas Spor Kulüp Başkanı Osman Tufan, devre arasında futbolcu takviyesi yapacaklarını belirterek, "Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda, Transfer komitesi ve Teknik heyetimizin vereceği raporlar doğrultusunda devre arasında 5-6 futbolcuyu renklerimize bağlamayı arzuluyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı başlattık" dedi.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet